Menu
[ Gratis parkeren | Direct aan de snelweg A15 | Laat je inspireren ]
foto voorgevel sliedrecht auping header4 header2 header3

Woonkamer op woonboulevard Sliedrecht

Hieronder een selectie uit het totale aanbod van onze woonboulevard. Voor het gehele assortiment zien we u graag bij ons in Sliedrecht.

Woonboulevard Sliedrecht
cape-cod-vitrine-2-deuren--2-laden--4-niches---111-cm-2304

Artikelomschrijving

Informatie over het Henders & Hazel Cape Cod programma


Meubels uit de Cape Cod serie van het merk Henders & Hazel zijn op ambachtelijke wijze vervaardigd uit Acacia Ubensis hout. De fijne nerf, wisselende kleurschakeringen en vlamtekeningen geven het meubel een warme en degelijke uitstraling. Het meubel heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan waardoor een verweerd/gebruikt uiterlijk is ontstaan. Kenmerkend aan de serie zijn de oud metalen grepen en sloten. Het geheel doet warm en sfeervol aan.

De collectie bestaat uit verschillende kasten, (Tv-)dressoirs, (uitschuif) tafels, salontafels en bijzettafels en is zowel online te bestellen in de webshop van Korverliving.nl als in de Korver Living woonwinkel te Sliedrecht.Eigenschappen Cape Cod meubelserie

- Acacia hout, old antique kleur gelakt

- Licht verouderingsproces

- Keerbare laden met een houten- en loomkant

- Ovale eetkamertafel

- Fraaie handmatige bewerkingOnderhoudsadvies Cape Cod-serie

Gebruik voor normaal onderhoud van uw Henders&Hazel meubel een zachte doek. Wanneer nodig kunt u het meubel afnemen met een licht vochtige doek. Wrijf het meubel hierna altijd droog.Aankoop

De Cape Cod serie van Henders & Hazel is zowel online te bestellen in de webwinkel van Korverliving.nl als in de Korver Living woonwinkel te Sliedrecht waar de grootste collectie Henders & Hazel meubels in Europa staat opgesteld in fantasievolle studio’s.

Cape Cod, Vitrine 2-deuren + 2-laden + 4-niches - 111 Cm € 1.099,-
Of zoek je toch een ander product die je op de woonboulevard Sliedrecht vindt?
Sluiten