Doe interieurinspiratie op tijdens Hemelvaartsdag

Waar vind je de mooiste artikelen voor je huis én tuin? Op Woonboulevard Sliedrecht! Ook tijdens Hemelvaartsdag bieden de veertig woonwinkels op Woonboulevard Sliedrecht een ruim assortiment en volop interieurinspiratie. Profiteer tijdens Hemelvaart van diverse leuke acties en shop voor een nieuw interieur.

Natuurlijk is Woonboulevard Sliedrecht het (lange) weekend na Hemelvaartsdag ook geopend. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer, een moderne badkamer of de mooiste woonaccessoires: op Woonboulevard Sliedrecht vind je alles voor in huis. Op Hemelvaartsdag zijn we geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Met de auto? Je parkeert gemakkelijk en gratis voor de deur.

Corona en winkelen op Woonboulevard Sliedrecht
Ook op Woonboulevard Sliedrecht zijn wij oplettend op ieders gezondheid. We volgen daarbij de richtlijnen van de RIVM. De winkels op onze woonboulevard zijn daarom geopend, maar kunnen afwijkende openingstijden hanteren. Kijk voor de juiste openingstijden op de winkelpagina's van de winkels die je wilt bezoeken.

Volg Woonboulevard Sliedrecht

Woonboulevard Sliedrecht volg je ook via Facebook en Instagram! Like onze pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en events op het gebied van wonen.