Winkel pagina

Auping Store

Gegevens:

Parallelweg 4
3364 AL Sliedrecht
T: 0184-493493

E: info@aupingplaza-sliedrecht.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:00 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Auping Store

Auping Store is een winkel met een bijzonder verhaal. De geschiedenis gaat helemaal terug tot aan 1888. De winkel werd opgericht door Johannes Albertus Auping, die met een vernieuwend idee kwam voor slaapcomfort. Hij was ervan overtuigd dat staal gezond is om op te slapen en deed een bijzondere uitvinding: hij ontwikkelde een spiraalbodem die een zacht en comfortabel slaapgenot oplevert.

Anno vandaag is de spiraalbodem nog steeds de drijvende kracht achter beddenwinkel Auping Store. Om daar meer over te weten te komen, gingen we in gesprek met Hanan Morsy, die bijna tien jaar geleden als stagiair bij de winkel binnenkwam en inmiddels de functie van store manager vervult.

Auping Store opende door de jaren heen tientallen winkels en beschikt in totaal over 48 verkooppunten. Deze verkooppunten zijn onderverdeeld in Auping Stores, waar uitsluitend Auping wordt verkocht, Auping Dealers, waar ook andere merken worden aangeboden, en Auping Studios, waar uitsluitend matrassen worden verkocht.

In de winkel in Sliedrecht is een breed aanbod te vinden. Er worden onder meer matrassen verkocht en bedden en boxsprings met spiraalbodems. Deze zijn in verschillende groottes en kleuren te verkrijgen. Ook zijn er ledikanten beschikbaar die levensloopbestendig zijn. Deze hebben een hogere instap en zijn modulair, waardoor ze eenvoudig opgemaakt en gereinigd kunnen worden. Lattenbodems vind je niet bij Auping Store. “We werken uitsluitend met spiraalbodems, omdat deze niet piepen en kraken, goed ventileren en optimaal slaapcomfort bieden,” aldus Morsy. “Dat is al sinds de negentiende eeuw de kracht van deze winkel.”

“We werken uitsluitend met spiraalbodems, omdat deze niet piepen en kraken, goed ventileren en optimaal slaapcomfort bieden.”

In de ruim tien jaar dat Hanan Morsy bij Auping Store in Sliedrecht werkt, wordt ze nog steeds verrast door het onderscheidende karakter van de winkel. “Wat ik bijvoorbeeld bijzonder vind, is onze aandacht voor duurzaamheid,” laat ze ons weten. “Op dit moment gaan er in Nederland per jaar zo’n 1.2 miljoen matrassen naar de stort. Dat levert veel afval op. Daarom werken we sinds 2020 aan de circulaire productie van matrassen die volledig afvalvrij zijn. Onze circulaire matrassen worden zo vervaardigd dat deze na tien jaar gebruik tot een geheel nieuw matras kunnen worden gerecycled.”

Morsy besteedt in haar werk veel aandacht aan het adviseren van klanten. “Je wilt hun hele verhaal leren kennen voordat ze een matras kopen. Ik kijk daarbij naar de manier waarop iemand ligt, maar ook naar hun lichaamsbouw. Wist je bijvoorbeeld dat je iemand met brede schouders en smalle heupen nooit op een matras moet leggen met een brede heupzone? Bij de verkoop van onze circulaire matrassen, maak ik bijvoorbeeld onderscheid tussen vier lichaamstypes. Daardoor vallen er al zo’n twintig tot vijftien matrassen af. De keuze wordt daardoor een stuk makkelijker.”

Ondanks de lange geschiedenis van Auping Store is de blik altijd op de toekomst gericht. Morsy: “Een gloednieuw bed in ons assortiment is de Auping Noble. Dit bed is van massief eiken en heeft een luxueuze uitstraling. Het bed is voorzien van een prachtige omranding met geïntegreerde nachttafels. Het bed beschikt ook over een comfortabel hoofdbord.” Het nieuwe bed is op de website te vinden, maar je bent ook van harte welkom om Auping Store te bezoeken aan Parallelweg 4 op de woonboulevard. Hanan Morsy en haar team vertellen je graag meer over de magie van spiraalbodems en kiezen samen met jou het slaapcomfort dat bij je past.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.