Winkel pagina

Berg&Berg

Woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken, woongeluk bieden

Gegevens:

Parallelweg 4
3364 AL Sliedrecht
T: 0184-493493

E: sliedrecht@bergenberg.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30 09:30 - 17:30 09:00 - 17:30 09:30 - 17:00 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Woonwensen doorgronden, woondromen waarmaken, woongeluk bieden

Van hoogwaardige vloeren tot gordijnen, van tapijt tot vloerkleden en van raamkleding tot zonwering: in de showroom van Berg & Berg vind je alles voor het aankleden van je woning. Ook het inmeten en stofferen bij klanten op locatie neemt de winkel op zich. We spraken met Hanan Morsy om de winkel beter te leren kennen.

Berg & Berg werd in de jaren dertig van de vorige eeuw opgericht en is nog steeds in handen van dezelfde familie. Op dit moment is de winkel in handen van broers Govert en Adriaan, die de zaak dertien jaar geleden overnamen van hun vader. Berg & Berg telt in totaal 16 showrooms in heel Nederland, waarvan er eentje op de woonboulevard in Sliedrecht staat.

Hanan Morsy is vooral achter de schermen bij Berg & Berg actief. Ze beheert boekingen en leveringen, onderhoudt contact met klanten en is verantwoordelijk voor de planning. Het meeste plezier haalt ze echter uit haar marketingtaken. “Ik ontwerp de lay-outs voor magazines en maak ook regelmatig foto’s van de producten in onze showroom. Daar haal ik veel energie uit.”

Berg & Berg bevindt zich in het hogere segment en het publiek dat de showroom bezoekt is veelzijdig. “Onze klanten worden steeds jonger. Vroeger kwamen hier vooral veertigers, maar vandaag de dag weten ook starters onze winkel te vinden. We zien dat deze doelgroep bereid is meer geld uit te geven aan de basis van hun woning. Denk daarbij aan houten jaloeziën, chique zwart stalen deuren en een visgraatvloer.”

De meeste klanten komen uit de Drechtsteden zelf, al zijn er ook mensen die van verder weg komen. De unieke positionering van Berg & Berg speelt daarin een belangrijke rol. “Veel woningstoffeerwinkels werken met freelancers om de woning van de klant te stofferen. Wij kiezen er bewust voor dat in eigen hand te houden. Zo weten we zeker dat de klanttevredenheid hoog blijft.”

“Onze stoffeerders kennen onze kwaliteitsstandaard en zorgen dat de klant het beste resultaat krijgt. Ons imago als familiebedrijf speelt daar zeker in mee. De meeste van onze stoffeerders werkten hier al toen de vorige eigenaar nog actief was. En we zien dat nu ook hun zoons bij ons in dienst komen.”

Een uniek onderdeel van het assortiment van Berg & Berg is de interne Luxaflex-shop, waarin het volledige aanbod van Luxaflex te vinden is. “Als mensen Luxaflex bellen om meer over het productassortiment te weten te komen, worden ze altijd doorverwezen naar Berg & Berg,” laat Morsy ons weten.

Kort geleden is de winkel van Berg & Berg in Sliedrecht helemaal verbouwd. Sindsdien behoren ook behang en verf tot het assortiment. Dit jaar is er in de showroom zelfs een glazen kamer geplaatst waarin allerlei soorten behang te vinden zijn. Vooral Arte-behang is een echte hardloper.

Een gouden tip die Hanan Morsy haar klanten wil meegeven is om vooraf maten mee te nemen. “Veel klanten komen binnen zonder maten en willen vervolgens een prijsindicatie. Dat is voor ons niet mogelijk, dus bereid je goed voor, dan weten we met z’n allen waar we aan toe zijn.” Die voorbereiding hoeft niet tot in detail plaats te vinden. “Een paar foto’s van de situatie zijn soms al genoeg om een indicatie te geven. Dus wees niet bang dat je hier veel tijd aan kwijt bent.”

Ben je op zoek naar hoogwaardige stoffering voor je woning? Dan vind je bij Berg & Berg een assortiment om van te smullen. Hanan Morsy en haar collega’s staan voor je klaar met een warme ontvangst aan Parallelweg 4 op de woonboulevard in Sliedrecht.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.