Winkel pagina

Beter Bed

Beter slapen, beter leven

Gegevens:

Leeghwaterstraat 97
3364 AE Sliedrecht
T: 0184-424878

E: sliedrecht@beterbed.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 21:00 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Beter Bed

Beter slapen beter leven. Dat is waar Beter Bed in gelooft. Slaap heeft een enorme invloed op onze gezondheid en welbevinden. Daarom zetten alle Beter Bed collega’s zich dagelijks in om iedereen beter te laten slapen. Zo ook Trudy, slaapspecialist in een van de ruim 80 vestigingen in Nederland. We vroegen haar naar het succes van de winkel en het unieke aanbod met bijbehorend advies dat Beter Bed haar klanten biedt.

Trudy werkt inmiddels vijftien jaar bij Beter Bed in Sliedrecht. “Het belangrijkste voor mij is dat onze klanten tevreden de deur uit gaan,” laat ze ons weten. En die klanten, die zijn enorm divers. Beter Bed is er voor iedereen. “Je vindt in onze winkel producten voor elk segment. Er komen mensen van alle leeftijden bij ons over de vloer. Volwassenen, maar ook kinderen en tieners kunnen hier prima slagen. Daarnaast hebben we een mooi assortiment aan comfortabele slaapoplossingen voor ouderen.”

Beter Bed bied alles voor in de slaapkamer. “Wat veel mensen niet weten is dat een goed matras het belangrijkst is. Dit heeft een enorme invloed op je slaapkwaliteit.”

“Beter slapen, beter leven. Dat is het motto waar Beter Bed naar streeft.”


Om klanten daar optimaal bij te helpen, maakt Beter Bed gebruik van het Beter Slapen-ID meetsysteem dat samen met slaapwetenschappers werd ontwikkeld. “Klanten kunnen bij ons op de Beter Slapen ID gaan liggen. Dit is een slim matras wat binnen een paar minuten een gratis scan van het lichaam maakt. Met behulp van duizenden sensoren worden de drukpunten van het lichaam in kaart gebracht. Deze worden gematcht aan ons matrassenassortiment en in combinatie met de antwoorden op vragen over lengte, gewicht, slaapvoorkeuren en eventuele lichamelijke klachten rolt hier een objectief en op data gebaseerd advies uit. Uit deze meting komen vijf passende matrassen die de klant kan uitproberen.”

Dankzij dit unieke meetsysteem krijgen klanten altijd een advies dat bij hen past. En dat levert hen jarenlang slaapplezier op. Ook een bijpassend kussen is volgens Trudy erg belangrijk. “Een kussen werkt pas optimaal als de rug- en nekwervel gelijk liggen. Veel mensen liggen op een te hoog hoofdkussen. Hierdoor ontstaat spanning tussen de schouders en de nek.”

Beter Bed maakt zich hard om slapen de prioriteit te geven die het verdient, voor een gezondere samenleving. Daar komen ze bij Beter Bed al 40 jaar hun bed voor uit.

Benieuwd wat Beter Bed jou te bieden heeft? 

Bezoek de winkel aan Leeghwaterstraat 97 en ervaar de klantgerichte service van haar en haar collega’s.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.