Winkel pagina

Carpetright

Dé specialist in vloeren en veel meer

Gegevens:

Leeghwaterstraat 91-93
3364 AE Sliedrecht
T: 0184-417157

E: sliedrecht@carpetright.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11.00 - 18.00 09.00 - 18.00 09.00 - 18.00 09.00 - 18.00 09.00 - 18.00 09.00 - 17.00 Gesloten

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Dé specialist in vloeren en meer

Met honderden vestigingen in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk, is Carpetright een prominente speler op de vloerenmarkt. Een van de filialen is gevestigd op de woonboulevard in Sliedrecht en wordt gerund door Kevin Broer. Hij werkt al ruim negentien jaar bij de firma en startte hier op zijn achttiende, toen hij net van school kwam.
Carpetright begon ooit als winkel in Engeland en had als formule om snel te groeien en overal filialen neer te zetten. In 2001 kwam het bedrijf naar Nederland en telt daar inmiddels bijna honderd vestigingen. Het aanbod bestaat uit laminaat- en pvc-vloeren, tapijt, karpetten, vinyl en marmoleum. “Pvc is de laatste jaren erg populair,” aldus Kevin. “Dit is onder meer te danken aan de populariteit van deze vloeren in woonprogramma’s. Carpetright draagt daar zelf ook aan bij. We winnen onder meer bekendheid dankzij het tv-programma Kopen zonder kijken.

Naast het verkopen van vloeren, biedt Carpetright ook diensten aan bij de klant op locatie. “Wij regelen de complete vloerverzorging voor onze klanten,” aldus Kevin. “Denk daarbij aan plinten en deurmatten plaatsen, vloeren egaliseren, oude vloeren verwijderen, maar ook trapbekleding en traprenovatie. Onze medewerkers beschikken over een grote collectie stalen en komen ook graag bij de klant langs voor thuisadvies.”

Sinds enige tijd verkoopt het bedrijf ook raamdecoratie en gordijnen. Voor Kevin is die keuze niet meer dan logisch. “Goede zonwering is essentieel om je vloer mooi te houden en te voorkomen dat die verkleurt. Ik benadruk dit ook altijd aan klanten, want geen enkele vloer is honderd procent kleurvast. Zeker niet in direct zonlicht.”

“We winnen onder meer bekendheid dankzij het tv-programma Kopen zonder kijken.”

De klandizie bij Carpetright in Sliedrecht is veelzijdig. Niet alleen lokaal komen mensen naar de winkel, maar ook daarbuiten. “We bedienen vooral het middensegment. We zijn een grote winkelketen en richten ons echt op topkwaliteit. Dat betekent niet dat we duur zijn, want we zijn niet per se exclusief. Wel kunnen we iedereen van een mooie vloer voorzien, ook als je naar luxe zoekt of juist wat minder te besteden hebt.”

Op de woonboulevard zijn meerdere vloerbedrijven gevestigd, maar Kevin ziet dat niet als een bedreiging. “We zijn juist blij met die concurrentie. Samen kunnen we een compleet aanbod bieden. De mensen die bij de concurrent binnenlopen, komen vaak ook bij ons kijken. Hoe beter we ze helpen, hoe groter de kans dat ze klant worden. Dat we al binnen vier weken een vloer kunnen leveren, speelt daarin een belangrijke rol.”

Kevin Broer begon negentien jaar geleden in het magazijn bij Carpetright en klom op tot verkoper, assistent-filiaalmanager en uiteindelijk bedrijfsleider. Hij kan daardoor terugvallen op oude kennis en weet op alle niveaus hoe het werk in elkaar zit. “Mijn werk is enorm veelzijdig, maar het leukst vind ik om met klanten te werken; op de werkvloer zelf, maar ook bij de klant thuis. Mijn werk gaat daardoor nooit vervelen.”

Voor Kevin is het verkopen van vloeren inmiddels een tweede natuur. “Het belangrijkst is dat klanten zich welkom voelen. Ik begroet hen meteen bij binnenkomst en geef hen de tijd om even rustig rond te kijken. Je merkt vervolgens al snel of ze hulp nodig hebben. Dat voel je aan, dat is intuïtief.”

Ben je op zoek naar een betaalbare vloer van topkwaliteit? En zoek je een bedrijf dat niet alleen de levering, maar ook de montage voor rekening neemt? Breng dan een bezoekje aan Carpetright en vraag Kevin Broer en zijn team om hulp. De showroom is gevestigd aan Leeghwaterstraat 91-93 en is maandag tot en met zaterdag geopend.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.