Winkel pagina

Délifrance

Bonjour et Bienvenue à Délifrance Sliedrecht!

Gegevens:

Brouwerstraat 25
3364 BE Sliedrecht
T: 0184-425001

E: info@delifrance-sliedrecht.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 21:00 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Bonjour et Bienvenue à Délifrance Sliedrecht!

Iedereen in Nederland kent Délifrance, maar wat veel mensen niet weten is dat dit een wereldwijde organisatie is met grote bakkerijen en fabrieken. De multinational staat in Nederland vooral bekend om hun lunchrooms, waaronder ook die op de woonboulevard in Sliedrecht. Hier vind je smaakvolle en ambachtelijke lunches die vooral uit eigen bakkerij komen.

Délifrance zit alweer sinds 1991 op de woonboulevard. Sinds twaalf jaar is Jan van der Heijden eigenaar van deze vestiging. Hij had in totaal elf vestigingen van Délifrance onder zijn hoede. Omdat hij de pensioenleeftijd al ruimschoots heeft bereikt, runt hij er inmiddels nog drie. Aan stoppen denkt hij geen moment. “Ik peins er niet over om te stoppen,” laat hij ons weten.

In de vestiging in Sliedrecht werken maar liefst 22 mensen, inclusief weekendkrachten en parttimers. Die zorgen onder leiding van operationeel manager Pattie van der Wulp samen voor de perfecte smaakbeleving. En dat betekent hard werken, want vooral op de zaterdagen puilt de lunchroom uit van de gasten en komen er talloze bestellingen binnen van bedrijven in de regio. Wekelijks komen honderden gasten naar de vestiging in Sliedrecht om te lunchen.

“Wekelijks komen er zo’n 1.200 gasten naar de vestiging in Sliedrecht om te lunchen.”

Van der Heijden werkt zelf vanuit een helikopterview aan het succes van zijn winkel. Het operationele werk laat hij over aan Pattie van der Wulp, die al vijfentwintig jaar de toon zet als operationeel manager. “We sturen de boel aan zodat de zaak schoon blijft, de inkoop op tijd wordt gedaan en de klanten goed bediend worden. We hebben een behoorlijke lunchkaart met belegde broodjes, hamburgers en friet, drankjes en nog veel meer. Het grootste deel van de oogst komt van Délifrance zelf, zelfs het oogsten van de maïs. We beschikken wereldwijd over fabrieken en bakkerijen om aan deze behoefte te voldoen.”

De uitstraling van de winkel is een belangrijke onderscheidende factor. “Het gaat om de totale uitstraling. Het interieur is top, daar zien we persoonlijk op toe. De lunchroom is bovendien altijd schoon en netjes. En onze mensen dragen mooie, representatieve uniforms. Ook de kwaliteit van onze voeding is hoog. Veel bedrijven die in de regio lunches bestellen, doen dat alleen bij ons. Dit gaat soms om bestellingen van meer dan duizend euro. Dat kan gaan om losse broodjes, maar ook om vergadermanden.”

Naast zakelijke bestellingen, biedt Délifrance ook particulieren de mogelijkheid om te bestellen. Zo zijn er smaakvolle ontbijtservices beschikbaar voor moederdag of vaderdag. “De ideale manier om je familie te verrassen.”

Heb je trek gekregen van dit verhaal? Je vindt Délifrance aan Brouwerstraat 25 op de woonboulevard. Patty van der Wulp en haar team staan voor je klaar met verse broodjes en een kop koffie.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.