Winkel pagina

Dutch Floorstore

Groot aanbod laminaat- en parketvloeren, scherpe prijzen en een goede service

Gegevens:

Leeghwaterstraat 73
3364 AE Sliedrecht
T: 0184-422966

E: info@dutchfloorstore.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:30 - 18:00 09:30 - 18:00 09:30 - 18:00 09:30 - 20:00 09:30 - 18:00 09:00 - 17:00 Gesloten

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Dutch Floorstore: voor vloeren in alle stijlen en persoonlijk advies

Dutch Floorstore is dé lokale vloerenwinkel van Sliedrecht en omgeving. Met uitzondering van tapijt en tegels vind je in deze winkel alle soorten vloeren, waaronder laminaat en pvc. Vooral die laatstgenoemde is de laatste jaren een echte hardloper. De winkel richt zich vooral op het middensegment, waardoor ze een grote doelgroep aanspreken.

De winkel werd in 2011 opgericht door Luuc Zuur en Cyriel Struijk. Het tweetal ontmoette elkaar als werknemer bij Tops Floorstore en besloot samen de stap naar het ondernemerschap te wagen. Nu, 12 jaar later, is Dutch Floorstore een begrip in Sliedrecht en omgeving.

Als rasechte Sliedrechters was de keuze voor Woonboulevard Sliedrecht geen punt van discussie. “De locatie van de winkel is voor ons erg belangrijk,” aldus Zuur. “We hebben in Sliedrecht een grote naamsbekendheid, maar ook in de omgeving daaromheen bereiken we veel klanten. Vooral uit Dordrecht en Papendrecht komen consumenten onze kant op.”

De winkel was een van de eerste in Nederland met een grote pvc-collectie, een trend die Struijk en Zuur al van ver zagen aankomen. “Vandaag de dag is pvc ons belangrijkste product,” aldus Struijk, “maar ook naar de laminaatvloeren in de winkel is veel vraag. Veel mensen weten niet dat je met vloerverwarming prima laminaat kunt gebruiken. Het is goedkoper dan pvc en daardoor voor een breder publiek toegankelijk.”

“We hebben in Sliedrecht een grote naamsbekendheid, maar ook in de omgeving daaromheen bereiken we veel klanten.”

Naast vloeren verkoopt Dutch Floorstore ook vloerbenodigdheden, waaronder knipscharen, lijm, plinten, onderhoudsproducten en schoonmaakmiddelen. “We geven onze klanten proactief advies over het reinigen van hun vloer,” aldus Struijk. “Veel mensen dweilen hun laminaatvloer met allesreiniger, wat een slecht idee is. Het zorgt voor een vette vloer waar vlekken en voetstappen op komen. Het is veel verstandiger om een speciale laminaatreiniger te gebruiken. Door klanten hier vooraf op te attenderen, besparen we hen een hoop ellende in de toekomst.”

Dutch Floorstore is niet de enige vloerenzaak in de regio. Toch neemt de winkel een unieke positionering in. “We runnen dit bedrijf met z’n tweeën,” aldus Zuur, “daardoor kunnen we snel schakelen. Er is geen bureaucratie en dat levert voordelen op. Als er een defect is, stap ik meteen in de auto en rijd ik langs bij de klant. Ik hoef dan niet eerst de planning te bellen om te vragen of er een medewerker beschikbaar is.” Behalve snelle en flexibele service, is ook eerlijkheid een speerpunt binnen de organisatie. “We hanteren eerlijke prijzen en werken niet met nepkortingen en andere verkooptrucs. Bij ons weet je precies wat je kunt verwachten.”

Voor de opkomst van online verkoop is het tweetal niet bang. “Mensen kopen niet zomaar een vloer online. Ze willen de vloer eerst zien en daarvoor komen ze naar de winkel. Toch zien we wel het belang van social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Mensen doen vooraf goed hun research en komen vaak met een heel specifiek doel voor ogen naar de showroom. Dat duidt erop dat ze zich eerst online laten inspireren.”

Wanneer we de twee ondernemers vragen wat hun gouden tip is voor consumenten, hebben ze meteen een antwoord klaar. “Kies voor een goede deurmat. Daarmee houd je 90% van het vuil buiten. Je hoeft minder schoon te maken en je vloer blijft langer mooi.”

Zoek je een mooie vloer tegen een eerlijke prijs? Ga dan eens langs bij Dutch Floorstore aan Leeghwaterstraat 73 en laat je adviseren. Luuc Zuur en Cyriel Struijk staan met plezier voor je klaar!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.