Winkel pagina

goedkoopstewoonwinkel.nl

De goedkoopste!

Gegevens:

A: Marisstraat 12, 3364 AZ Sliedrecht

E: verkoop@goedkoopstewoonwinkel.nl

T: 06-48646376

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten Gesloten Gesloten 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 Gesloten

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

De goedkoopste OUTLET van Nederland met alles op gebied van wonen tegen scherpste prijzen. Goedkoopstewoonwinkel.nl is een uniek outlethal waarbij u uw woon en slaapkamer geheel kunt inrichten. Tevens beschikt de goedkoopstewoonwinkel.nl nog over 2 andere outlets: goedkoopsteboxsprings.nl & goedkoopstebanken.nl.

In de meubeloutlet vind je showroommodellen, samples en beurs-partijen! Rijkt jouw budget niet tot aan de hemel maar wil je wél bijzondere meubels van hoogstaande kwaliteit? Kijk dan zeker ook eens naar deze super scherp geprijsde assortiment. Banken, stoelen, tafels, kasten, verlichting, boxsprings en hoofdborden van hoge kwaliteit.

Hoge kwaliteit tegen een lage prijs

Enerzijds verkopen wij meubelen die wij rechtstreeks bij de fabrikant hebben geïmporteerd. Zo besparen wij kosten op de tussenkomst van een leverancier. Anderzijds verkopen wij ook B-keus meubelen en meubelen die komen van restpartijen. Hierdoor kunnen wij stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit tegen een lage prijs aanbieden, in tegenstelling tot andere meubelwinkels. Een bijkomend voordeel is dat al onze meubelen altijd op voorraad zijn en wij deze dus direct kunnen leveren.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.