Winkel pagina

Gort Modern Wonen

Modern wonen

Gegevens:

Leeghwaterstraat 93
3364 AE Sliedrecht
T: 0184-424150

E: info@gort-modernwonen.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 21:00 09:30 - 17:30 09.30 - 17.00 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Modern Wonen

Ben je op zoek naar designmeubels in het luxe segment? Dan is Gort Modern Wonen de showroom waar je moet zijn. Gort Modern Wonen verkoopt meubels voor in de woonkamer en heeft daarnaast een stijlvol vloerenaanbod.

De winkel wordt gerund door Wim Gort en zijn team. Gort groeide op boven de winkel van zijn ouders in het centrum van Sliedrecht. Daar hielp hij van jongs af aan met sjouwen en bezorgen. Hij is inmiddels de vijfde generatie van het familiebedrijf. “De winkel is gestart in 1845, wat ons de oudste woonwinkel van Nederland maakt.”

Na de middelbare school startte Gort de meubelvakopleiding in Rotterdam. Hij werkte voor verschillende werkgevers om het vak te leren en startte op zijn vijfentwintigste als eigenaar van Gort Modern Wonen in Sliedrecht. Zijn broer en vader hielpen hem hierbij en niet veel later kwam ook zijn echtgenote in de zaak.

In de showroom van Gort Modern Wonen is elke wens bespreekbaar. “We leveren verregaand maatwerk. Je kunt bij ons een eetkamerstoel prima een centimeter lager laten maken, oranje pootjes onder je bank laten zetten of de zitdiepte van een meubel wijzigen. Alles is mogelijk. Klanten kunnen hun woonkamer daardoor zo exclusief inrichten als ze zelf willen.”

Dat trekt een wat hoger klantsegment aan. Mensen die kiezen voor kwaliteit met mooie details, zoals stiknaden en matte finishes. Vaak hangt daar ook een merknaam aan vast, zoals Hülstra en Leolux. “Mensen willen bij ons volledig ontzorgd worden. Ze willen een verlichtingsplan, tips over de kleuren op de muur en advies over welke vloer het beste bij hun woning past. Ik kom ook graag bij klanten over de vloer om mee te denken over de mogelijkheden.”

“Een tijdje geleden kreeg ik een plattegrond voor ogen van een vliegervormig appartement. Om daar een inrichting voor te ontwerpen, vind ik een geweldige uitdaging.”

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de woonmarkt, bezoekt Gort internationale beurzen, waaronder in Milaan. “Merken staan daar groot uitgemeten. En die zijn allemaal gebaseerd op trends die voortkomen uit veranderingen in de samenleving. In uitdagende maatschappelijke tijden willen mensen bijvoorbeeld een vriendelijk en zacht interieur. Daar is veel onderzoek naar gedaan.”

Sinds enkele jaren zit de winkel langs de Rijksweg op de woonboulevard. De rol van Gort is veelzijdig. “Ik moet alles een beetje kunnen. Jaarcijfers lezen, een kastje ophangen, inrichtingsvoorstellen maken en klanten helpen. De focus ligt bij ons vooral op het aanbieden van complete interieurs. De klanten die bij ons over de vloer komen, willen een woonkamer 

die eenheid uitstraalt. Daarom werken we meestal met een volledig woonkamerontwerp.”

Het maken van dat ontwerp, is een echte passie van Gort. “We inventariseren de wensen van de klant en leggen die naast de bestaande items waar ze al over beschikken, zoals een vloer, een antieke kast en de architectuur van de woning in z’n geheel. Daar bouwen we vervolgens een passend ontwerp omheen.”

Het verrassen van klanten met nieuwe inzichten is wat Gort het allerleukst vindt aan zijn werk. “Er zitten nogal eens uitdagende klussen bij,” laat hij ons weten. “Een tijdje geleden kreeg ik een plattegrond voor ogen van een vliegervormig appartement. Dat is bijna niet in te richten, maar dat vind ik een geweldige uitdaging. Er komt uiteindelijk ook altijd een geschikt ontwerp uit rollen.”

Gorts gouden tip aan mensen die hun woonkamer willen inrichten, is om naar het geheel te kijken. “Ga pas over tot bestellen als je een mooi collectief hebt uitgedacht. Met individuele meubels ga je het niet redden. Het moet bij elkaar passen, net als bij kleding het geval is.”

Wil je een exclusieve wooninrichting laten ontwerpen? En zoek je meubels die je optimaal woongenot bezorgen? Dan staan Wim Gort en zijn team voor je klaar aan Leeghwaterstraat 93 op de woonboulevard in Sliedrecht.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.