Winkel pagina

HACO wonen en slapen

Wonen en slapen

Gegevens:

Leeghwaterstraat 241
3364 AE Sliedrecht
T: 0184-209091

E: sliedrecht@haco-wonen.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 21:00 09:30 - 17:30 09:30 - 17:00 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Het lekkere thuisgevoel bij Haco Wonen & Slapen

Bij Haco Wonen & Slapen vind je een compleet assortiment op het gebied van wonen en slapen. Het aanbod is betaalbaar voor iedereen, waardoor de winkel een breed klantenbestand bedient. Om de winkel beter te leren kennen, gingen we in gesprek met Desmond Elkhuizen. Elkhuizen werkt al acht jaar voor Haco Wonen & Slapen, waarvan drie jaar in de vestiging in Sliedrecht. Hij startte als stagiair en werkte zich op tot bedrijfsleider. Sindsdien houdt hij zich bezig met onder meer verkoop, personeelsmanagement en planning.

“Haco Wonen & Slapen bestaat nu meer dan vijftig jaar,” laat Elkhuizen ons met trots weten. “Het begon ooit als hout- en gereedschapswinkel en groeide uit tot een meubelshowroom.” Zelfs na een halve eeuw werkt Haco Wonen & Slapen nog druk aan vernieuwing. “Er komen steeds meer vestigingen bij, dus we willen de marketing sprekender maken. Daarom hebben we recent een nieuw logo en een nieuwe missie en visie laten ontwikkelen. Dat wordt op dit moment uitgerold. Daar horen ook nieuwe prijskaarten, vlaggen, orderbonnen en bestickering bij.”

Haco Wonen & Slapen heeft inmiddels 36 vestigingen, waarvan 31 in Nederland en vijf in Spanje. De meeste winkels bevinden zich in de Randstad. De showroom in Sliedrecht is de grootste van Nederland en telt maar liefst 4.000 m2 winkelvloer. “Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van wonen en slapen,” aldus Elkhuizen. “We verkopen onder meer banken, stoelen, tafels, kasten, boxsprings en decoratie. Het aanbod is zowel betaalbaar als trendy. Dat vinden we belangrijk.”

“Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van wonen en slapen.”

Wat Haco Wonen & Slapen volgens Elkhuizen uniek maakt, zijn de snelle levering en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. “Daarmee onderscheiden we ons van de concurrent. Wanneer je hier een meubel koopt, kan die vaak al binnen twee á drie dagen worden geleverd. Dat kan omdat we groot inkopen.” Toch zijn dat voor Elkhuizen niet de enige zaken die de winkel uniek maken. ‘Ik besteed veel aandacht aan de manier waarop we klanten benaderen. Bij ons is het klantcontact bewust laagdrempelig. Ons doel is dat je je als klant op je gemak voelt in onze showroom. Je krijgt de vrijheid om gezellig rond te kijken en we zijn beschikbaar voor vragen.”

Elkhuizen benadrukt dat zijn team de sleutel is tot succes. “Onze werknemers staan altijd klaar met een lach. Ze willen dat de klant écht helpen en zorgen voor dat lekkere thuisgevoel. En dat gevoel beperkt zich niet tot de showroom. Het werkt door tot aan de levering van de meubels bij mensen aan huis.”

Ben je op zoek naar een trendy woon- en slaapassortiment tegen een betaalbare prijs? Bezoek dan Haco Wonen & Slapen aan Leeghwaterstraat 421 op de woonboulevard in Sliedrecht. Desmond Elkhuizen en zijn team staan met plezier voor je klaar!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.