Winkel pagina

HACO wonen en slapen

Wonen en slapen

Gegevens:

Leeghwaterstraat 241
3364 AE Sliedrecht
T: 0184-209091

E: sliedrecht@haco-wonen.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 21:00 09:30 - 17:30 09:30 - 17:00 Gesloten

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

In onze woonwinkel in Sliedrecht vindt u mooie lampen, comfortabele bedden en een ruime keuze in kasten, tafels, stoelen en diverse woonaccessoires. Kom naar Haco Sliedrecht. Onze showroom is goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Woont u in Sliedrecht of in omliggende plaatsen zoals Dordrecht, Zwijndrecht of Hendrik-Ido-Ambacht? Haco Wonen en Slapen wil dan graag uw woonwinkel in Sliedrecht zijn. U kunt bij ons terecht voor veel wooninspiratie, service en advies. Onze meubelzaak in Sliedrecht vindt u aan de Leeghwaterstraat 239. Komt u met uw auto, dan kunt u vlak voor de ingang van onze meubelwinkel in Sliedrecht goed en comfortabel parkeren. Wij leveren de meubels van uw keuze in Sliedrecht en de diverse randgemeentes. U kunt design meubels online kopen maar u bent uiteraard van harte welkom in onze showroom van 3800 m2.

BANKENWINKEL OP DE LEEGHWATERSTRAAT

Voor uw nieuwe leren bank, een trendy tweezits sofa in opvallende kleuren of een heerlijk zachte loungebank komt u naar onze bankenwinkel in Sliedrecht. Haco Wonen en Slapen heeft zowel klassieke als trendy bankstellen op voorraad en in onze showroom ziet u ze alle smaakvol gepresenteerd, gecombineerd met tafels, stoelen en verrassende woonaccessoires. Wilt u een intieme sfeer in uw zithoek waarbij iedereen elkaar aan kan kijken? Dan heeft Haco voor u beslist een ruime hoekbank of een tweezits of drie zits bank die u tegenover mooie fauteuils kunt plaatsen.

Updates

Krijg het beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.