Winkel pagina

Hareco Hengelsport

Ruim 125 merken in huis, bekijk ze hier allemaal!

Gegevens:

Blankenstraat 4
3364 BB Sliedrecht
T: 0184-414347

E: info@hareco-hengelsport.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 - 18:00(van april t/m september) 09:00 - 18:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 18:00 09:00 - 17:00 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Ruim 125 merken in huis, bekijk ze hier allemaal!

Hareco Hengelsport is een plek waar de hengelsport op unieke wijze tot leven komt. Bij binnenkomst stuit je op een prachtige vijver waar de vissen je verwelkomen. En als je verder loopt vind je 2.200 m2 aan winkel en showroom met gedecoreerde wanden die je het gevoel geven dat je aan de waterkant staat. Voor wie sterke verhalen wil vertellen over de visvangst, is er bovendien een authentieke Ierse pub waar je een heerlijke kop koffie kunt drinken en contact kunt leggen met andere hengelsporters.

“Je vindt hier echt alles wat je vissershart begeert,” laat mede-eigenaar Eric de Ruiter ons weten. “Voor veel vissers is Hareco Hengelsport een tweede thuis. Je vindt hier ook tenten, stretchers, stoelen, hengels, netten, boten en motoren. Het meeste is uitgestald. Ons assortiment is enorm breed en geschikt voor fervente sportvissers, maar ook voor beginners die nog weinig of geen ervaring hebben.”

Eric groeide op boven de hengelsport- en dierenwinkel van zijn ouders, die zich aan de Rembrandtlaan in Sliedrecht bevond. Zijn broer Harry nam de winkel uiteindelijk over en acht jaar geleden besloot Eric zelf ook in te stappen. Twee jaar later verhuisde de winkel naar de woonboulevard in Sliedrecht en groeide uit tot de uniekste hengelsportwinkel van de Europa.

Anno vandaag verwelkomt Hareco Hengelsport klanten uit Nederland, België en Duitsland. Het team van medewerkers in de winkel heeft een diepgaande passie voor de hengelsport en kan klanten in alle segmenten adviseren. “Alle soorten vissers komen hier. Van roofvissers tot witvissers en van karpervissers tot zeevissers.”

“Ons team is misschien nog wel unieker dan de winkel zelf,” zegt Eric vol trots. “Die combinatie is voor ons goud waard.” Ook over de webshop van Hareco Hengelsport is Eric zeer te spreken. “Zeker in coronatijd haalden we veel omzet uit de webshop. Wat we vaak zien, is dat klanten hier een aantal keer per jaar over de vloer komen, maar hun kleine aankopen via de webshop doen. Daar zijn we erg blij mee.”

De laatste jaren trekt de liefhebberij voor hengelsport weer sterk aan, waardoor ook veel beginners de winkel weten te vinden. “Er is hier enorm veel keuze, maar mijn advies is om je niet gek te laten maken. Begin met een goede basisuitrusting en ontdek op je eigen tempo of vissen, in welke vorm dan ook, een passende hobby voor je is. We adviseren je daar graag over.”

Hoewel de bezoekers van de winkel stuk voor stuk hengelsporters zijn, is de klandizie enorm veelzijdig. “Elke visser is uniek op zijn eigen manier. Sommige mensen gaan vissen omdat ze even heerlijk willen ontstressen aan de waterkant. Anderen zijn juist heel competitief en gaan voor een maximale vangst. Weer anderen vinden het heerlijk om op een zonnige winterdag door de polder te zwerven, op jacht naar snoeken. Ik ben zelf vooral een sociale visser. Ik vind het heerlijk om een weekendje met vrienden aan de oever te zitten.”

Ben je gepassioneerd over hengelsport? Of overweeg je om van vissen je nieuwe hobby te maken? Bezoek dan de imposante showroom van Hareco Hengelsport en maak kennis met Eric de Ruiter en de rest van het team. Je vindt de winkel aan Blankenstraat 4 op de woonboulevard in Sliedrecht.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.