Winkel pagina

Hartog wonen en slapen

Voor wonen en slapen

Gegevens:

Leeghwaterstraat 71
3364 AE Sliedrecht
T: 0184-412562

E: sliedrecht@hartogwonen.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 21:00 09:30 - 17:30 09:30 - 17:00 12:00 - 17:00 Gedurende 12 zondagen

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Voor wonen en slapen

Dankzij haar lange geschiedenis is Hartog Wonen misschien wel de bekendste lokale woonwinkel van de Drechtsteden. “Onze grootouders winkelden hier al,” laat vestigingsmanager Michael van Soest ons weten. 

Michael zelf werkte vijfentwintig jaar in de modebranche en maakte vorig jaar de overstap naar Hartog Wonen op de woonboulevard in Sliedrecht. Daar voelt hij zich als een vis in het water. “Ik adviseer klanten over een product waar ze jarenlang plezier van hebben. Daar kan ik oprecht van genieten. Ik ben een gevoelsmens en ben oprecht betrokken bij de klant. Mijn filosofie is dat je met het juiste advies de gunfactor van je klanten krijgt.”

Die aanpak vertaalt zich naar een hoge klanttevredenheid. Zo was er dit jaar op de matrasafdeling niet één omruiling. “En dat terwijl onze merken een garantie van 90 dagen bieden,” vertelt Van Soest met gepaste trots. 

In de showroom van Hartog Wonen vind je voornamelijk woonkamerartikelen, waaronder banken, eetkamerstoelen, tafels en relaxfauteuils. Maar ook voor de slaapkamer en voor accessoires kun je bij Hartog Wonen uitstekend slagen. 

De klanten van Hartog Wonen komen vooral uit de eigen regio en bevinden zich hoofdzakelijk in het middensegment. Met merken zoals now! by Hülstra en Auping biedt de showroom ook producten in het hogere segment. “Met een 5.500 m2 tellende showroom kunnen we een heel divers assortiment bieden.”

Het succes van Hartog Wonen is voor Van Soest geen geheim. “Onze adviesgerichte houding, maar ook de inrichting van onze winkel speelt daarin een sleutelrol. We besteden veel aandacht aan de uitstraling van onze showroom en beschikken over een eigentijdse collectie. We letten daarbij scherp op de kwaliteit, maar ook op de behoefte vanuit de lokale consument. Ons doel is om klanten het randje van hun comfortzone op te laten zoeken, dat levert altijd de mooiste inrichting op.”

Ook online maakt Hartog Wonen de nodige stappen. “Op dit moment hebben we een webshop voor woonaccessoires en onderhoudsproducten. Vanaf het najaar in 2023 is ook een deel van de meubelcollectie online te bestellen. Daarnaast inspireren we mensen via Social Media om ook de winkel te bezoeken. Dat laatste is van belang bij onze maatwerk meubelen en bij zitmeubelen. Je kunt het comfort van een bank of stoel pas bepalen als je komt proefzitten. Datzelfde geldt voor een bed. We merken dat klanten hun keuze grotendeels baseren op hun gevoel, maar ook op het advies van de verkoopadviseurs.”

Michael merkt dat klanten het soms lastig vinden om een meubel in hun woning te visualiseren. Hij raadt daarom altijd aan een plattegrond, wat foto’s of een afmeting mee te nemen. “Op basis daarvan kan in de winkel een 3D-tekening worden gemaakt, waardoor het product tot leven komt.”

Michael van Soest en zijn team zijn altijd op zoek naar nieuwe merken en trends. Dat doen ze onder meer door beurzen te bezoeken, maar ook door warm contact te onderhouden met andere ondernemers op de woonboulevard. “De onderlinge gunfactor is hoog. Ons doel is om samen iets moois neer te zetten voor de klant.”

Ben je op zoek naar een hoogwaardige en trendy inrichting? En wil je hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs? Bezoek dan Hartog Wonen aan Leeghwaterstraat 71 op de woonboulevard in Sliedrecht. Michael van Soest en zijn team staan voor je klaar met professioneel advies.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.