Winkel pagina

Hartog wonen en slapen

Voor wonen en slapen

Gegevens:

Leeghwaterstraat 71
3364 AE Sliedrecht
T: 0184-412562

E: sliedrecht@hartogwonen.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 21:00 09:30 - 17:30 09:30 - 17:00 12:00 - 17:00 Gedurende 12 zondagen

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Al bijna 65 jaar lang levert Hartog Wonen kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid op woon- én slaapgebied. Woonwinkel Hartog Wonen in Sliedrecht, maar ook die in Utrecht, staat bekend als een gerenommeerd bedrijf en is toonaangevend in de regio. Hartog Wonen biedt dan ook deskundig interieuradvies, uitstekende service met het comfort van de CBW-garantie, en vakkundige bezorging en montage.

Bij Hartog Wonen slaag je altijd door de brede collectie meubelen voor zowel liefhebbers van klassiek wooncomfort als voor zij die hun interieur liever modern inrichten. In onze WONEN collectie met merken als IN.HOUSE, Henders & Hazel en XOOON, bieden wij een grote diversiteit aan tafels, kasten en zitmeubelen. Het grootste deel van onze collectie hoekbanken, losse banken, fauteuils en eetkamerstoelen is leverbaar in vele stoffen en leersoorten.

Hartog Wonen is ook het juiste adres voor jouw slaapkamer. Sterke merken als Auping, Bedding Concepts en Comfort Suite staan garant voor een goede nachtrust. In onze woonwinkel presenteren wij naast een uitgebreide collectie boxsprings, ledikanten en bijpassende linnenkasten, ook een slaapstudio met bedbodems, matrassen en hoofdkussens, om uw nachtrust geheel op maat samen te stellen.

Ons deskundige verkoopteam heet je van harte welkom. En neem vooral de tijd om alles goed te bekijken, je parkeert bij ons immers gratis.


Alvast een kijkje nemen in onze folders? Klik dan hier.

Updates

Krijg het beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.