Winkel pagina

Het slaapbankencentrum

Het Slaapbankencentrum, dé slaapbanken specialist sinds 1945!

Gegevens:

Lelystraat 93A

3364 AH Sliedrecht

T: 0184-636723

M: 06-48375605

E: info@slaapbankencentrum.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Alleen op afspraak ( 06-48375605 ) 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Het Slaapbankencentrum, dé slaapbanken specialist sinds 1945!

Het Slaapbankencentrum in Sliedrecht is een van de weinige Nederlandse winkels waar uitsluitend slaapbanken worden verkocht. En dat levert klanten op die vanuit heel Europa naar Sliedrecht komen, waaronder uit Duitsland, België en Frankrijk. De winkel heeft het grootste assortiment van heel de Benelux en onderscheidt zich door hoogstaande kwaliteit.

“Slaapbanken hebben een twijfelachtige reputatie,” aldus eigenaresse Anneke de Goey, “en dat is zonde, want een hoogwaardige slaapbank is net zo mooi en comfortabel als een reguliere bank. Ook voor in de woonkamer.”

Anneke de Goey runt de winkel samen met haar man en twee dochters. Ze kwam in 1979 bij het familiebedrijf terecht, maar het bedrijf zelf is veel ouder. Het werd net na de oorlog opgericht door de opa van haar partner. “We verkochten aanvankelijk ook andere meubels, maar vanaf 1985 richtten we ons volledig op slaapbanken.”

Die keuze kwam niet uit de lucht vallen. De slaapbanken waren net na de oorlog al geliefd vanwege de hoge woningnood. Door de jaren heen is de vraag naar slaapbanken altijd hoog gebleven. “Je denkt bij slaapbanken al snel aan iets voor studenten, maar wij hebben een heel andere ervaring,” aldus De Goey. “We zien dat er vooral veel vijftigplussers in onze winkel komen. Die hebben hun huis verkocht omdat de kinderen de deur uit zijn, en gaan in een appartement wonen. Een slaapbank is in zo’n geval een ideale oplossing om de kinderen af en toe te laten logeren.”

De winkel bevond zich jarenlang aan de Goudsesingel in Rotterdam, maar verhuisde uiteindelijk naar Sliedrecht. Die verhuizing was noodgedwongen, maar beviel achteraf goed. “De bereikbaarheid van Woonboulevard Sliedrecht is een stuk beter dan het centrum van Rotterdam,” aldus De Goey. “We zijn achteraf dus heel blij met deze keuze. Ook ontvangen we veel klanten die eigenlijk voor iets anders naar de woonboulevard komen, maar toch onze winkel binnenlopen en met een mooie slaapbank weer vertrekken.”

“Dankzij een slaapbank blijft er in je logeerkamer voldoende ruimte over om een thuiskantoor of leeshoek te maken.”

Slaapbankencentrum richt zich op een hoogwaardig assortiment dat geschikt is voor zowel de logeerkamer, het thuiskantoor als de woonkamer. “Onze slaapbanken zijn onvergelijkbaar met de exemplaren die je bij de Ikea of bij soortgelijke winkels ziet. Je ligt op onze slaapbanken niet op de zitkussens, maar op een matras dat los daarvan in de bank is ingebouwd. Van de buitenkant kun je vaak niet zien dat het een slaapbank betreft. Daardoor zijn onze producten ook heel geschikt voor in de woonkamer.”
De Goey benadrukt dat de slaapbanken ook heel geschikt zijn voor in de logeerkamer. “Dankzij een mooie slaapbank blijft er in je logeerkamer voldoende ruimte over om een thuiskantoor of leeshoek te maken. Je hoeft dan niet meteen een bed neer te zetten.”

Het assortiment van De Goey en haar familie is geschikt voor elke doelgroep. Wel staat de kwaliteit van het product voorop. Prijzen variëren van 600 euro tot 9.000 euro en de keuzes zijn nagenoeg eindeloos. “Vroeger had je alleen foam, vandaag de dag kun je ook kiezen voor een comfortabele traagschuimtopper. Waar de matrassen vroeger amper 12 centimeter dik waren, zijn die verkrijgbaar tot wel 21 centimeter dik.”

Die kwaliteit is voor klanten binnen én buiten Nederland een goede reden om hen te bezoeken. “Recent reed een Frans echtpaar helemaal vanuit Parijs naar de winkel om een slaapbank uit te zoeken. Dat is voor ons een bewijs dat we onmisbaar zijn.”

Anneke de Goey zelf staat het grootste deel van de dag in de winkel om klanten te helpen. Haar man regelt de zaken op kantoor. Omdat het koppel de pensioenleeftijd bijna heeft bereikt, nemen hun twee dochters de winkel op afzienbare termijn over. Slaapbankencentrum blijft daardoor ook na hun pensioen onderdeel van de familie. “Onze dochters leren veel van ons, maar ze trekken ook hun eigen plan. Dat vind ik leuk om te zien. Ze verzorgen bijvoorbeeld onze online marketing op Instagram en Pinterest. Ook hebben ze een vernieuwende kijk op het assortiment en de trends in de huidige woonmarkt.”
Als we De Goey vragen welke gouden tip ze met haar klanten zou willen delen, is ze resoluut: “Zet je een slaapbank in je thuiskantoor of je logeerkamer? Kies dan eerst de bank uit en daarna pas het behang en de gordijnen. De keuze voor stoffen is beperkt, waardoor je het beste eerst het meubel kunt kiezen.”

Zoek je een kwalitatief hoogstaande slaapbank die er net zo mooi uitziet als een normale bank? Breng dan een bezoek aan Slaapbankencentrum en laat je inspireren door het aanbod. Je vindt de winkel aan Lelystraat 93A op de woonboulevard in Sliedrecht.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.