Winkel pagina

Het slaapbankencentrum

Het Slaapbankencentrum, dé slaapbanken specialist sinds 1945!

Gegevens:

Lelystraat 93A

3364 AH Sliedrecht

T: 0184-636723

M: 06-48375605

E: info@slaapbankencentrum.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Alleen op afspraak ( 06-48375605 ) 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 Gesloten

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Het Slaapbankencentrum, dé slaapbanken specialist sinds 1945!

Na 75 jaar gevestigd te zijn in Rotterdam, heeft Woonboulevard Sliedrecht in mei 2020 het Slaapbankencentrum mogen verwelkomen in hun nieuwe pand.

Sinds 1945 is het Slaapbankencentrum dé specialist op het gebied van slaapbanken. Het Slaapbankencentrum is een familiebedrijf in hart en nieren. De gezellige, familiare, Rotterdamse sfeer ervaar je meteen zodra je de winkel binnenstapt. De slaapbankenexperts laten je in hun showroom van 1000m2 kennismaken met talloze ruimtebesparende slaapideeën. Met een assortiment van ruim 150 verschillende slaapbanken zijn ze de grootste van de Benelux en een unieke toevoeging aan Woonboulevard Sliedrecht.

Waarom kiezen voor een slaapbank van het Slaapbankencentrum?

In kleine ruimtes, zoals studentenkamers, logeerkamers, stadswoningen en tiny houses zijn slaapbanken een populaire oplossing. Met een slaapbank kun je in een kleine ruimte toch genieten van de voordelen van zowel een bank als een bed. Zeker wanneer er geen plek is voor beide meubelstukken is een slaapbank een ideale en ruimtebesparende oplossing! Hoewel de functionaliteit van een slaapbank erg belangrijk is, weet het Slaapbankencentrum dat het oog ook iets wil. Het is vernieuwend en leuk om te zien hoe stijl en functionaliteit perfect samenkomen in de grote slaapbankencollectie van deze Rotterdamse slaapexperts.

Trendy slaapbanken en bedkasten, voor iedere wens en stijl!

Voor iedere stijl, wens en soort ruimte slaag je bij het Slaapbankencentrum. Je zult je verbazen over de vele trendy designs en verrassende ontwerpen! De slaapbanken die je bij Het Slaapbankencentrum vindt, doen qua zitcomfort en design niet onder voor een normale zitbank. Ook voor bedkasten kun je bij Het Slaapbankencentrum terecht.

Laat je adviseren door de echte slaapbankspecialist!

Je bent van harte welkom in de showroom! De ervaren slaapbankenspecialisten staan voor je klaar om je te adviseren over de ideale slaapoplossing voor jouw interieur. Ook kun je alle slaapbanken en bedkasten zelf bekijken en natuurlijk ook proberen. Kom langs, de koffie staat altijd klaar!

Updates

Krijg het beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.