Winkel pagina

I-KOOK

Wij maken je trots op het hart van je huis!

Gegevens:

Parallelweg 4A

3364 AL Sliedrecht

info@i-kook.nl

0184-419526

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten 10:00-17:30 10:00-17:30 10:00-20:00 10:00-17:30 10:00-17:00 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Wij maken je trots op het hart van je huis!

Geen harde verkoop, maar de vrijheid om zelf te kiezen welke keuken bij je past. Dat is de filosofie van I-Kook in Sliedrecht. I-Kook werd in 2003 opgericht door twee broers en telt inmiddels maar liefst 32 vestigingen. We spraken met adviseur Murat Cetin over de succesformule achter I-Kook.

“Klanten de ruimte geven, dat vinden we belangrijk,” laat Cetin ons weten. “We hebben zelfs borden in de winkel staan die dat benadrukken. Mensen willen een adviseur die luistert, niet iemand die zich opdringt. Die belofte komen we altijd na en dat levert ons een gunfactor op.”

Dat Murat Cetin een ondernemende mindset heeft, werd al vroeg in het gesprek duidelijk. Toen hij nog in de transportsector werkte, kwam hij op het idee een mobiel keukenbedrijf te starten, waar de verkoop bij mensen thuis plaatsvindt. Het idee bleef hangen in zijn hoofd en toen hij enige tijd later een oude vriend van hem tegenkwam bij een keukenzaak, besloot hij over te stappen en daar twee jaar ervaring op te doen.

Na enige tijd solliciteerde hij bij een voormalige collega met een eenmanszaak en verzorgde daar de planning, service en verkoop. Dat smaakte naar meer. Cetin besloot dat hij voor zichzelf wilde starten en ging in 2022 bij I-Kook aan de slag in een veelzijdige functie met uitzicht op een promotie naar franchise-ondernemer.
“Mijn werk bij I-Kook is enorm veelzijdig. Van administratie tot verkoop en van inmeten en bestellen tot monteurs aansturen. Het leukste vind ik natuurlijk het contact met klanten. Samen met de klant de behoefte bepalen en aan de hand daarvan een passende schets maken. Daar geniet ik elke dag van.”

“We verkopen keukens in klassieke, landelijke en moderne stijl. Ook de trends van nu zijn voor ons erg belangrijk.”

Omdat I-Kook keukens in bijna alle stijlen aanbiedt, staat Cetin telkens weer voor een nieuwe uitdaging. “We verkopen keukens in klassieke, landelijke en moderne stijl. Ook de trends van nu zijn voor ons erg belangrijk. Je ziet nu veel tijdloze kleuren die niet zomaar uit de mode raken. We leveren echte kwaliteitsproducten. Zo werken we met technologie van Pelgrim, Whirlpool, Siemens en Quooker. Ook verkopen we stijlvolle retro-producten van merken zoals Etna en Smeg.”

De focus op klantenservice komt ook terug in de online aanwezigheid van I-Kook. Zo is het op de website mogelijk om zelf een 3d-tekening te maken. “Verkoop via de website doen we bewust niet,” aldus Cetin. “Het risico dat er dan iets misgaat, is te groot. Wel kan de website klanten alvast inspireren. Ze kunnen bepalen welk keukenblok ze mooi vinden en welke materialen daarbij passen.”

Wanneer we Cetin vragen om een gouden tip voor mensen die een keuken willen kopen, heeft hij een overtuigend antwoord voor ons klaar. “Waar het vaak mis gaat bij het aansluiten van keukens, is het leidingwerk. Wat ons uniek maakt is dat wij het leidingwerk in bijna alle gevallen zelf voor de klant uitvoeren. Dit is in onze branche niet vanzelfsprekend. Veel keukenbedrijven vragen de klant om hier zelf een bedrijf voor te vinden. De ervaring leert dat dat vaak fout gaat. Om klanten optimaal te bedienen, leggen wij het leidingwerk altijd aan voor de prijs van de goedkoopste aanbieder. Dat scheelt ons hoofdpijn, en jou als klant ook.”

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? En wil je volop de ruimte krijgen om rustig rond te kijken en je te laten inspireren door al het moois dat I-Kook te bieden heeft? Dan staan Murat Cetin en zijn team voor je klaar met professioneel advies. Je vindt de showroom aan Parallelweg 4A op de woonboulevard in Sliedrecht.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.