Winkel pagina

Johannes de Heer

Toetsen en meer

Gegevens:

Leeghwaterstraat 46

3364AA Sliedrecht

0184-419611

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:30-18:00 09:30-18:00 09:30-18:00 09:30-21:00 09:30-18:00 09:30-17:00 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

De laagste prijsgarantie en 120 jaar ervaring voor de beste A-merken

Joh.deHeer is een muziekwinkel gericht op het klassieke segment. Liefhebbers van orgels, piano’s, gitaren en slagwerk kunnen bij Joh.deHeer terecht voor de mooiste instrumenten. Dat kan online via de webshop, maar ook in hun prachtige winkel in Sliedrecht.

Joh.deHeer wordt gerund door Freek Plokhooij en Wim Alblas, twee voormalige werknemers die sinds 2018 elk vijftig procent van de aandelen bezitten. Binnen het bedrijf vertolkt Alblas de rol van muziekkenner en adviseur, terwijl Plokhooij zich richt op marketing, personeelszaken en financiën. Die wisselwerking bevalt het tweetal uitstekend.

“Joh.deHeer is een bedrijf met een rijke geschiedenis,” laat Plokhooij ons weten. “Het bedrijf bestaat al ruim 125 jaar. Ik vind het prachtig om daar onderdeel van uit te mogen maken.” Klanttevredenheid staat voor Plokhooij voorop en daar liggen mooie kansen. “De klanten die hier binnenkomen zijn enorm gevarieerd. Van mensen met een diepgaande passie voor muziek tot beginnende hobbyisten. Dat zorgt voor een opgetogen sfeer in de winkel. Bij ons op de winkelvloer heb je een heel andere ervaring dan wanneer je wasmachines verkoopt. Dat maakt het werk voor de verkopers ook een stuk leuker.”

“We richten ons vooral op de huiskamermuzikant die op zoek is naar een orgel of piano.”

Het publiek dat de winkel bezoekt, bevindt zich vooral in het middensegment van de markt. “Het zijn hoofdzakelijk liefhebbers van klassieke muziek. We richten ons vooral op de huiskamermuzikant die op zoek is naar een orgel of piano. Die doelgroep is wat behoudender dan wat je bij de meeste concurrenten ziet, al je kun je bij ons ook prima terecht als je een gitaar of keyboard zoekt.”

Het aanbod bij Joh.deHeer is indrukwekkend. De winkel verkoopt niet alleen instrumenten, maar ook al het toebehoren, waaronder pianokrukken, gitaarstatieven, lessenaars, microfoons, audio interfaces en studiomonitoren. Binnen het instrumentarium zijn er zowel akoestische als elektrische mogelijkheden, waaronder synthesizers. Ook kun je er uiteenlopende blaasinstrumenten kopen.

Inmiddels draait de winkel zo’n 30% van de omzet online. De fysieke winkel is dus nog steeds de belangrijkste bron van inkomsten. “De afgelopen jaren zien we een gestage groei in online verkopen. Die groeimarkt is eenvoudig aan te boren en daar zetten we ook steeds actiever op in. We maken onder meer gebruik van advertenties in Google.”

Ben je een echte muziekliefhebber? Dan is een bezoekje aan Joh.deHeer zeker de moeite waard. Je vindt de muziekshowroom aan Leeghwaterstraat 46 op de woonboulevard in Sliedrecht.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.