Hensbergen Serviezen op Woonboulevard Sliedrecht heeft de grootste servies-, pannen- en bestekcollecties van Nederland!

Hensbergen Serviezen Sliedrecht in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Hensbergen Serviezen is al ruim 50 jaar een begrip in de tafelcultuur. Vanuit het hele land komen mensen naar Hensbergen Serviezen in Sliedrecht voor alles wat met lekker en sfeervol tafelen te maken heeft. En dat is niet voor niets. Meneer en mevrouw Hensbergen ontvangen je samen met hun team graag in hun gezellige winkel op Woonboulevard Sliedrecht. Hun jarenlange kennis en ervaring in het vak staan garant voor deskundig advies over servies, pannen en bestek. In de winkel vind je een zeer ruime, trendy en tijdloze selectie servies, bestek, glazen, pannen etc. die op een bijzondere manier gepresenteerd staat. Een unieke winkel, een bezoek aan de winkel alleen al is een leuke ervaring!

Hensbergen Serviezen adviseert je bij je keuze uit het ruime assortiment bestek, pannen en servies!

Anders dan de naam misschien doet vermoeden, vind je bij Hensbergen Serviezen meer dan alleen servies. Ook de mooiste collectie inductiekookpannen en Nederlands grootste bestekcollectie vind je in de gezellige winkel op Woonboulevard Sliedrecht.

De zoektocht naar pannen, bestek en servies brengt veel keuzes met zich mee. Door het grote aanbod kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Wil je een aardewerk servies of porseleinen serviesgoed? Wil je een servies van een speciaal merk? Zoek je klassiek serviesgoed of ga je juist voor strak en modern? Of wil je een servies in een bepaalde kleur of vorm, zoals vierkante borden of toch rond? Mag het servies in de vaatwasmachine of magnetron? Wil je een tafelservies, ontbijtservies of theeservies of zoek je gewoon een paar borden of schalen?

Laat je adviseren bij Hensbergen Serviezen!

De uitdaging om precies dat servies te kiezen dat bij je past, is de passie van meneer en mevrouw Hensbergen en hun team. Ze helpen je graag bij het uitzoeken van pannen, bestek en servies die perfect passen bij jouw wensen en smaak.

Serviezen van Villeroy & Boch, Royal Doulton en meer!

Servies, pannen en bestek koop je om er een langere tijd mee vooruit te kunnen. Kwalitatief servies en bestek gaan jaren mee. Bij Hensbergen Servies bestaat de collectie uit de beste merken, zoals Wedgwood, Royal Doulton, Tettau, Villeroy & Boch en Seltmann. Zo staat het gewilde merk Villeroy & Boch voor tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit. Ook populair is Royal Doulton. De servieslijn van Royal Dalton bestaat uit allerlei borden, kommen, schalen, mokken en kopjes. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig porselein of aardewerk en vaak vormgegeven in mooie kleuren en prints. De gehele collectie bij Hensbergen Servies is erg gevarieerd en er is voor iedere wens en stijl wat wils. Ben je op zoek naar elegant bestel met een luxe uitstraling voor een speciale gelegenheid of juist naar tijdloze borden waar je jaren plezier van hebt? Je bent bij Hensbergen Serviezen hoe dan ook aan het goede adres.