Keukenhof Sliedrecht woonboulevard Sliedrecht, regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Keukenhof Sliedrecht

Keukenhof Sliedrecht is een toonaangevende keukenspeciaalzaak in de Alblasserwaard en omstreken. Bijna 25 jaar is Keukenhof Sliedrecht dé keukenspecialist in Sliedrecht. Vakkundig ontwerp en advies, betrouwbaarheid, kwaliteit en goede service zijn onze sleutelwoorden. Dit wordt door onze klanten al jaren beloond met het krijgen van het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche.

Showroom

De showroom aan de Leeghwaterstraat geeft ruimte aan ruim 30 sfeervol ingerichte keukens. Van landelijk tot modern en van tijdloos tot design. Een divers aanbod in elke sfeer en stijl kan worden getoond. Onze adviseurs helpen u graag verder uw wensen weer te geven in een ontwerp en geven u een duidelijk en eerlijk advies. Een mooie aanvulling in onze showroom zijn de handgemaakte keukens onder eigen label Pure Dutch.

Pure Dutch handgemaakte keukens:

Recent hebben wij onze showroom uitgebreid met verschillende Pure Dutch keukens. Diverse stijlen van robuust en stoer naar elegant en chique. Een echte topper is de massief eiken keuken gecombineerd met staal. Een levendige uitstraling door de warme houtstructuur. Het staal sluit hier bijzonder mooi bij aan en is een echte eyecatcher.

De gezellige hanglampen aan de steigerbuis maken het plaatje compleet. De keuken in vergrijsd eiken geeft weer een geheel andere sfeer. Deze keuken met de Steel Cucina apparaten oogt stoer en robuust. Als achterwand bij het fornuis is gekozen voor een Pure Tile tegel. Verder hebben we onze collectie uitgebreid met een kookeiland met Pitt Cooking. Daarbij is in het eiland een prachtige wijnklimaatkast verwerkt. Verder zijn in deze keukens de Quooker zwart, de sous-vide en vele andere noviteiten zoals de kookplaat met afzuiging opgenomen. Laat u inspireren en adviseren en ontdek tenslotte wat uw droomkeuken is.

Pure Dutch kenmerkt zich in zuiver maatwerk. De mogelijkheden van onze handgemaakte keukens zijn onbeperkt. Elk keukenontwerp is volledig op maat te vervaardigen. Of het nu gaat om een kleine ruimte of om een woonboerderij met veel hoeken. Voor elk interieur is Pure Dutch het merk. Maar Pure Dutch gaat verder dan alleen uw keuken. Kamer in suite, lambrisering, alles kunnen we maken in hetzelfde materiaal als uw keuken. En zo krijgt elke handgemaakte keuken van Pure Dutch een eigen karakter. De productielijn van Pure Dutch is in eigen handen. Op ambachtelijke wijze maken wij uw keuken uniek! Een merk dat symbool staat voor kwaliteit, zichtbaar in de duurzame materialen en de perfectionistische afwerking.

Service

Onze service is de kracht van ons bedrijf. Wij zijn pas tevreden als u het bent. Wij kunnen desgewenst het traject van (ver) bouwen voor u begeleiden en u totaal ontzorgen. Naast het plaatsen van de keuken, demonteren wij uw oude keuken, maar ook het omleggen van leidingen, elektra werkzaamheden, stukadoorswerk, wandafwerking, tegelwerkzaamheden behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben eigen vakbekwame monteurs in dienst met veel ervaring op hun vakgebied en passie voor hun werk.

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Als keukenzaak zijn we bekroond met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche. Een keurmerk dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Een initiatief van Comfortabel Wonen om de consument te beschermen. Zo weet u als consument waar u met een gerust hart een keuken kunt kopen. Een keurmerk dat we niet kunnen ‘kopen’, maar echt moeten ‘verdienen’. Jaarlijks beoordeelt een aparte stichting het functioneren van ons als keukenzaak aan de hand van een vragenlijst. Deze uitgebreide vragenlijst wordt naar een aantal klanten (steekproefsgewijs) gestuurd. Alle aspecten van het kiezen en kopen, maar ook van de montage en het nakomen van eventuele service komen aan bod. Alleen keukenzaken die bij een zeer hoog percentage van de ondervraagde klanten op nagenoeg alle punten van de vragenlijsten ruim voldoende scoren, krijgen voor dat jaar het keurmerk toegekend. De geïnterviewde klanten gaven ons bedrijf een 8,7.

Tot slot…Het ontwerpen van uw droomkeuken is onze passie. Het luisteren naar uw wensen, adviseren en komen tot een ontwerp waar u tevreden over bent daar doen wij het voor. Van harte welkom in onze showroom aan de Leeghwaterstraat in Sliedrecht.