Keukenhof Sliedrecht Woonboulevard Sliedrecht in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Bij Keukenhof Sliedrecht bent u aan het juiste adres voor uw eigen droomkeuken. Vakkundig ontwerp en advies, betrouwbaarheid, kwaliteit en goede service zijn onze sleutelwoorden. Inmiddels bestaat Keukenhof Sliedrecht al bijna 27 jaar. Keukenhof Sliedrecht is gevestigd aan de woonboulevard in Sliedrecht.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Laat u inspireren door de houten keukens en de landelijke keukens. Misschien houdt u van handgemaakte keukens of gaat uw voorkeur uit naar een moderne keuken. Ook daarvoor bent u bij Keukenhof Sliedrecht aan het juiste adres.

Pure Dutch® handgemaakte keukens

Pure Dutch® is de home collection van Keukenhof Sliedrecht. Pure Dutch® keukens kenmerkt zich in zuiver maatwerk. De mogelijkheden van deze handgemaakte keukens zijn onbeperkt. Elk keukenontwerp is volledig op maat te vervaardigen. Een keuken van Pure Dutch® kan zowel in landelijke stijl als in een moderne uitstraling. Maar Pure Dutch® gaat verder dan alleen de keuken. Kamer in suite, lambrisering alles kunnen we maken in hetzelfde materiaal als de keuken. Op deze manier kan er éénheid gecreëerd worden in de woning.

Pure Dutch® een merk dat symbool staat voor kwaliteit, zichtbaar in de duurzame materialen en de perfectionistische afwerking. Omdat de vraag naar handgemaakte keukens groot is, zijn we dit steeds meer gaan onderscheiden en inmiddels heeft Pure Dutch® keukens ook een eigen website.

Referenties

Bent u benieuwd hoe wij van Keukenhof Sliedrecht ons werk afleveren? Bekijkt u hier dan onze referenties. U ziet hier de projectfoto’s waar u zich weer door kunt laten inspireren en ideeën kunt opdoen. Uw droomkeuken is nog sneller ontworpen wanneer u weet wat u wilt. Ook is het mogelijk kleur en interieuradvies van de keukenruimte door onze interieuradviseur te ontvangen.

Noviteiten en inspiratie

Op de hoogte blijven van noviteiten de nieuwste inspiratie tips en meer? Regelmatig plaatsen wij blog berichten op onze website. Zo kunt u alvast ideeën en informatie verzamelen om te kijken wat het beste bij u past. Neem eens een kijkje bij onze keukenideeën.

Service

Service vinden wij belangrijk en is de kracht van ons bedrijf. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Wij kunnen desgewenst het traject van (ver) bouwen begeleiden en de klant totaal ontzorgen. Naast het plaatsen van de keuken demonteren wij de oude keuken, maar ook het omleggen van leidingen, elektra werkzaamheden, stukadoorswerk, wandafwerking, tegelwerkzaamheden behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben eigen vakbekwame monteurs in dienst met veel ervaring op hun vakgebied en passie voor hun werk.

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. De showroom aan de Leeghwaterstraat geeft ruimte aan ruim 35 sfeervol ingerichte keukens. Van landelijk tot modern en van tijdloos tot design. Voor ontwerp en advies vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken met onze verkoopadviseurs, zodat wij voldoende tijd kunnen reserveren om uw keukenplannen te bespreken. De koffie staat voor u klaar!