Winkel pagina

Keukenconcurrent

Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland

Gegevens:

Lelystraat 93 N, 3364 AH Sliedrecht

Sliedrecht@keukenconcurrent.nl

0184-415855

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 12:00 - 18:00

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Al meer dan 20 jaar gegarandeerd de laagste prijs bij Keukenconcurrent

KeukenConcurrent koopt jouw keuken rechtstreeks bij de fabriek in, waardoor je de laagste prijs kunt krijgen. KeukenConcurrent verkoopt alleen apparatuur van topmerken, zoals Whirlpool, Bauknecht en Bora. Ook de kasten zijn van een topkwaliteit en hebben een draagvermogen tot wél 80kg! Bovendien zijn de kasten al helemaal voorgemonteerd.

En niet te vergeten: de goed opgeleide monteurs komen jouw keuken vakkundig leveren en plaatsen. Kortom, alles wordt voor jouw geregeld, vanaf het moment dat je binnenstapt tot en met de oplevering. Service is voor KeukenConcurrent minstens zo belangrijk als de prijs. Om de uitstekende service te onderstrepen is KeukenConcurrent erkend lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).

KeukenConcurrent vertaalt je wensen naar jouw ideale keuken

Hoe vertaald KeukenConcurrent jouw mensen naar een keuken?

  • De adviseur van de winkel zet jouw wensen om in een gratis 3D-ontwerp. Hiermee komt jouw nieuwe keuken echt tot leven. Als het ware kun je er al doorheen lopen.
  • De keukenruimte wordt bij jouw thuis exact inmeten. Pas dan wordt het leidingschema en technisch ontwerp gemaakt. Jouw keuken sluit dan ook precies aan. Daar kun je zeker van zijn!
  • Alle keukens ondergaan meerdere, strenge controles. Zowel vóór als op het moment van levering wordt de keuken gecheckt op juistheid, volledigheid en eventuele beschadigingen.
  • De eigen, professionele monteurs zorgen voor een perfecte plaatsing en montage. Ook voor onvoorziene zaken wordt direct een oplossing gezocht.
  • Is je droomkeuken eenmaal in gebruik en loop je toch nog tegen bepaalde zaken aan? Het servicecenter is altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Kom gezellig langs in de winkel van KeukenConcurrent in Sliedrecht en laat je adviseren over uw droomkeuken.

Updates

Krijg het beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.