Winkel pagina

Keukenconcurrent

Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland

Gegevens:

Lelystraat 93 N, 3364 AH Sliedrecht

Sliedrecht@keukenconcurrent.nl

0184-415855

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 12:00 - 18:00
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Al meer dan 25 jaar gegarandeerd de laagste prijs bij Keukenconcurrent

KeukenConcurrent is al jaren de bekendste keukenshowroom van Nederland. Het bedrijf startte 25 jaar geleden in Woerden en telt inmiddels 45 winkels. De belofte van het bedrijf is glashelder: Kwaliteit voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland.

Om meer over de vestiging in Sliedrecht te weten te komen, spraken we met filiaalmanager Scott Ponsen, een keukenadviseur in hart en nieren. “Ik kom uit een echte verkoopfamilie,” laat Ponsen ons weten. “Dat zit me in het bloed. Toen ik bij KeukenConcurrent terechtkwam, werd ik verliefd op keukens. Een keuken is een plek waar je kookt en herinneringen maakt. Ik zeg vaak dat ik geen keukens verkoop, maar een lifestyle. Geen klant is hetzelfde. Zo voelt dat echt.”

In de winkel in Sliedrecht staat persoonlijke service dan ook centraal. “Als ik met klanten in gesprek ga, wil ik weten met wie ik te maken heb. De focus ligt niet op het verkopen van een keuken, maar op de mens achter de klant. Wie heb ik tegenover me en wat hebben ze nodig? Dat zijn de vragen die ik belangrijk vind. Keukenadvies is mensenwerk. Dat stralen we hier graag uit.” 

Die aanpak betaalt zich volgens Ponsen ruimschoots terug. “Soms komen klanten na enkele jaren terug in de winkel omdat ze een nieuwe woning gekocht hebben en weer een keuken willen plaatsen. Ze weten: Scott staat hier, dus het komt goed. Daar ben ik trots op.” 

"De focus ligt niet op het verkopen van een keuken, maar op de mens achter de klant.” 

KeukenConcurrent heeft het grootste assortiment van Nederland en werkt met A-merk-leveranciers en merken zoals Siemens, Whirlpool, Bauknecht, Bora en Quooker. Daarnaast levert de winkel ook alle soorten bladen, dus of je nu kiest voor composiet, steen of kunststof, bij KeukenConcurrent ben je aan het juiste adres. Ook mensen met een kleine portemonnee kunnen bij KeukenConcurrent prima slagen. ''Alle onze keuken zijn betaalbaar en van hoogwaardige kwaliteit, de materialen, de persing en afwerking, het is allemaal tiptop in orde.”

Diezelfde kwaliteit komt ook terug in de service die KeukenConcurrent levert. “We zijn onderdeel van de Mandemakers Groep en werken met team een eigen team van orderverwerkers, monteur en inmeters. Hierdoor garanderen wij kwaliteit en de snelste levertijd van Nederland.”

Wanneer we Ponsen vragen naar een gouden tip voor mensen die een keuken willen kopen, antwoordt hij: “Kijk vooraf goed naar wat je nodig hebt en richt je op de must-haves in plaats van de nice-to-haves. Veel onderdelen van een keuken gebruik je in de praktijk niet of nauwelijks. Denk bijvoorbeeld aan een Quooker. Door deze weg te laten, bespaar je een hoop geld. Noem het Rotterdamse nuchterheid, maar dat is waar ik in geloof.” 

Voor een keuken tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, moet je bij KeukenConcurrent in Sliedrecht zijn. Scott Ponsen en zijn team staan met plezier voor je klaar aan Lelystraat 93N op de woonboulevard.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.