Winkel pagina

Keukenhof Sliedrecht

De absolute top in keukens

Gegevens:

Leeghwaterstraat 25

3364 AE Sliedrecht

info@keukenhof-sliedrecht.nl

0184-422297

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten 13:00 - 17.00 uur 09.30 - 17:00 uur 09.30 - 17:00 uur 09.30 - 17:00 uur 10:00 - 16.30 uur Gesloten

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

De absolute top in keukens

Bij Keukenhof Sliedrecht ben je aan het juiste adres voor je eigen droomkeuken. Vakkundig ontwerp en advies, betrouwbaarheid, kwaliteit en goede service zijn de sleutelwoorden van Keukenhof Sliedrecht. Inmiddels bestaat Keukenhof Sliedrecht al bijna 27 jaar. Keukenhof Sliedrecht is gevestigd aan de woonboulevard in Sliedrecht.

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Laat je inspireren door de houten keukens en de landelijke keukens. Misschien houdt je van handgemaakte keukens of gaat je voorkeur uit naar een moderne keuken. Ook daarvoor ben je bij Keukenhof Sliedrecht aan het juiste adres.

Pure Dutch® handgemaakte keukens

Pure Dutch® is de home collection van Keukenhof Sliedrecht. Pure Dutch® keukens kenmerkt zich in zuiver maatwerk. De mogelijkheden van deze handgemaakte keukens zijn onbeperkt. Elk keukenontwerp is volledig op maat te vervaardigen. Een keuken van Pure Dutch® kan zowel in landelijke stijl als in een moderne uitstraling. Maar Pure Dutch® gaat verder dan alleen de keuken. Kamer in suite, lambrisering alles kunnen we maken in hetzelfde materiaal als de keuken. Op deze manier kan er éénheid gecreëerd worden in de woning.

Pure Dutch® een merk dat symbool staat voor kwaliteit, zichtbaar in de duurzame materialen en de perfectionistische afwerking. Omdat de vraag naar handgemaakte keukens groot is, zijn we dit steeds meer gaan onderscheiden en inmiddels heeft Pure Dutch® keukens ook een eigen website.

Referenties

Ben je benieuwd hoe Keukenhof Sliedrecht hun werk aflevert? Bekijk dan hier hun referenties. Je ziet hier de projectfoto’s waar je jezelf weer door kunt laten inspireren en ideeën kunt opdoen. Uw droomkeuken is nog sneller ontworpen wanneer je weet wat je wilt. Ook is het mogelijk kleur en interieuradvies van de keukenruimte door onze interieuradviseur te ontvangen.

Noviteiten en inspiratie

Op de hoogte blijven van noviteiten de nieuwste inspiratie tips en meer? Regelmatig plaatsen wij blog berichten op onze website. Zo kun je alvast ideeën en informatie verzamelen om te kijken wat het beste bij je past. Neem eens een kijkje bij onze keukenideeën.

Service

Service vinden ze bij Keukenhof belangrijk en is de kracht van het bedrijf. Ze zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Desgewenst kunnen ze het traject van (ver) bouwen begeleiden en de klant totaal ontzorgen. Naast het plaatsen van de keuken demonteren ze ook de oude keuken, maar ook het omleggen van leidingen, elektra werkzaamheden, stukadoorswerk, wandafwerking, tegelwerkzaamheden behoort tot de mogelijkheden. Keukenhof heeft eigen vakbekwame monteurs in dienst met veel ervaring op hun vakgebied en passie voor hun werk.

Showroom Keukenhof Sliedrecht

Je bent van harte welkom in de showroom. De showroom aan de Leeghwaterstraat geeft ruimte aan ruim 35 sfeervol ingerichte keukens. Van landelijk tot modern en van tijdloos tot design. Voor ontwerp en advies vragen ze u vriendelijk een afspraak te maken met de verkoopadviseurs, zodat wij voldoende tijd kunnen reserveren om jouw keukenplannen te bespreken. De koffie staat voor je klaar!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.