Winkel pagina

Korver Living

Puur en robuust wonen

Gegevens:

Leeghwaterstraat 95
3364 AE Sliedrecht
T: 0184-423888

E: info@korverliving.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 21:00 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 Gesloten

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Alles voor een fijn thuis

Ruim dertig jaar geleden startten Jaap en Ria Korver een kleine meubelwinkel in grenen kasten en woonaccessoires in Sliedrecht. Dit bleek een doorslaand succes en het duurde niet lang voor de showroom verhuisde naar de Lelystraat en enkele jaren later naar de Leeghwaterstraat op de woonboulevard. 

De showroom telt nu 2.400 m2 aan woonbeleving en wordt nog altijd door het tweetal gerund. Ze krijgen daarbij hulp van vier enthousiaste medewerkers. De winkel heeft een assortiment aan pure en robuuste meubels, veelal in industriële stijl. “Onze klanten zijn liefhebbers van mooie spullen en materialen. Echte levensgenieters dus.”

“Bij ons vind je geen kunststof meubels, maar meubels gemaakt van pure en eerlijke materialen, zoals leder en metaal,” laat Jaap Korver ons weten. “Onze meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit, denk hierbij aan massieve eiken tafelbladen, gerecycled teakhout en banken en eetkamerstoelen in verschillende leer en stofsoorten.”

Het aanbod is vooral geschikt voor het midden-hoogsegment van de markt. “We zijn beslist niet onbetaalbaar, maar hebben wel een hoge kwaliteitsstandaard. Dit trekt klanten aan die echt willen genieten van hun inrichting. Onze klanten zijn liefhebbers van mooie spullen en materialen. Echte levensgenieters dus.”

Voor Jaap Korver is niet alleen het assortiment in de winkel een onderscheidende factor. Ook vakkennis speelt een belangrijke rol. “We hebben meer dan dertig jaar ervaring in de meubelbranche en zijn nog steeds dagelijks op de winkelvloer te vinden. We voorzien klanten van een eerlijk en persoonlijk interieuradvies, waarin we echt meedenken. Indien nodig maken we een interieurtekening of bezoeken de klant thuis om hun wensen in kaart te brengen. Alles is persoonlijk: van advies tot levering, want ook dat vindt plaats door onze eigen bezorgers.”

“Onze klanten zijn liefhebbers van mooie spullen en materialen. Echte levensgenieters dus.”

Voor Korver draait het helpen van klanten niet alleen om verkoop. “We vertellen altijd eerlijk hoe een product in elkaar zit. Als een klant geen bankstel wil dat gaat vormen en rimpelen, raden we bijvoorbeeld af om een bankstel met losse zitkussens te kopen. Ook leggen we uit dat leer gemaakt is van huid en dat huid zich vormt naar het leven dat het leidt. Op die manier komen we altijd tot een product dat het beste bij de klant past.”

De laatste jaren besteedt Korver Living steeds meer aandacht aan online marketing. De winkel is actief op Instagram en Facebook en onderhoudt online contact met klanten en woonliefhebbers. Deze weten hen te vinden vanuit heel Nederland, België en Duitsland. “Online is belangrijk, maar het draait uiteindelijk om de winkel zelf,” aldus Jaap Korver. “Onze toegevoegde waarde is dat klanten kunnen zien, tasten, voelen en kijken. Dat kan niet via een scherm en is dus onvervangbaar.”

Wanneer we Korver vragen of hij een gouden tip heeft voor zijn klanten, is zijn antwoord duidelijk: “Denk vooraf goed na over wat je nodig hebt en laat je hierover informeren. Houd je van uitgebreid natafelen met vrienden of familie? Investeer dan in een robuuste eethoek met voldoende zitruimte. En denk er goed over na waar in je huis je deze zithoek wilt plaatsen.”

Ben je op zoek naar exclusieve meubels van massief eiken, leder of hoogwaardige stoffen? Bezoek Korver Living aan Leeghwaterstraat 95 en profiteer van dertig jaar kwaliteit en ervaring.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.