Winkel pagina

KVIK

40 jaar aan etentjes, familie en herinneringen

Gegevens:

Leeghwaterstraat 239

3364 AE Sliedrecht
T: 076 514 0492

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 21:00 10:00 - 17:30 10:00 - 17:00 Gesloten

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Sinds September 2021 kun je bij de Kvik showroom op Woonboulevard Sliedrecht terecht voor de prachtige, duurzame Kvik keukens, badkamers en garderobes in Deens design tegen verrassend lage prijzen.

Al meer dan 35 jaar produceert en verkoopt Kvik duurzaam, tijdloos en ambachtelijk Deens design. De keukens en garderobekasten doen hun Deense design eer aan met hun eenvoudige vormtaal en functionele esthetiek. Met strakke lijnen, natuurlijke materialen, lichte kleuren en goed doordachte oplossingen ontstaan keukens die luxe uitstralen én comfortabel zijn. Het assortiment is nauwkeurig uitgezocht, de prijzen zo laag mogelijk en de levertijd snel. En dankzij lokale werkplaatsen kan Kvik hun keukenoplossingen aan de meeste maten aanpassen. Want ondanks dat Kvik een internationaal opererend bedrijf is, is het contact met de klanten lokaal geregeld. Vanuit Sliedrecht helpen de keukenexperts van Kvik mee met het ontwerpen van de keuken in 3D en de plaatsing ervan.

Kvik telt 160 franchise-winkels in heel Europa, waarvan 25 in Nederland. Kvik maakt deel uit van het Zweedse concern Ballingslöv Int. AB, één van de toonaangevende keuken- en badkamerspelers in Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

Een goede keuken is volgens Kvik ten slotte niet alleen mooi, maar maakt je leven ook net iets makkelijker. Benieuwd? Kom langs in de nieuwe winkel op Woonboulevard Sliedrecht!

Updates

Krijg het beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.