Winkel pagina

Laminaat en parket

Ook de nr. 1 in PVC

Gegevens:

A: Leeghwaterstraat 107, 3364 Sliedrecht

E: sliedrecht@laminaatenparket.nl

T: 0184-201711

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten 09:30 - 17:30 09.30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 10:00 - 17:00 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Laminaat en Parket, ook de nr. 1 in PVC

Op 1 april 2022 kreeg Lennart van der Krogt de sleutel van zijn nieuwe winkel Laminaat en Parket op de woonboulevard in Sliedrecht. Het was de beste keuze die hij ooit in zijn leven maakte, laat hij ons met trots weten. “Ik geniet van alle aspecten van mijn werk, maar verkoop is het leukst. Ik sta met enorm veel plezier op de winkelvloer. Dat heb ik elf jaar lang gedaan in de b2b-sector, maar wat ik miste was werken met particulieren. Het werk bij Laminaat en Parket is een stuk spontaner en je bouwt in korte tijd vertrouwen op bij de klant.”

De reviews bewijzen dat Van der Krogt en zijn team zich optimaal inzetten. Met 4.9 uit vijf sterren behoort Laminaat & Parket tot de succesvolste showrooms van de woonboulevard. “Goede verhalen van klanten gaan als een lopend vuurtje. We zijn amper een jaar geleden gestart en er komen zelfs mensen uit Zeeland naar ons toe om een vloer uit te zoeken.”

Met negen vestigingen door heel Nederland behoort Laminaat en Parket tot de grootste in hun branche. “We leveren hier alles op het gebied van vloeren,” aldus Van der Krogt. “Pvc is een echte hardloper, maar we bieden ook laminaat en parket aan. De prijzen zijn enorm divers, omdat we een grote doelgroep willen aanspreken. Je kunt bij ons laminaat kopen van € 13.95,- per m2, maar ook van € 47.95,- per m2.”

Veel mensen denken dat pvc van hogere kwaliteit is dan laminaat, maar dat is volgens Van der Krogt lang niet altijd het geval. “Vandaag de dag is laminaat watervast en krasbestendig. Het is ook prima te combineren met vloerverwarming.” Om klanten optimale service te bieden, worden de vloeren ook thuis gemonteerd. “We verwijderen de oude vloer, leggen de nieuwe vloer en monteren er stijlvolle plinten bij. We zijn op dat gebied goedkoper dan de bouwmarkt en het ziet er ook nog eens mooi en strak uit.”

“Vooral onze showvloeren zijn onderscheidend. Een vloer bewonderen die er al ligt, is heel anders dan een staaltje in een display.”

De winkeluitstraling van Laminaat en Parket oogt luxueus, maar de prijs is heel betaalbaar. “We zijn de goedkoopste, dat durf ik met een gerust hart te zeggen.” Ondanks de positionering als betaalbare showroom, staat kwaliteit altijd voorop. En dat moet ook wel, vindt Van der Krogt. “Verschillende soorten klanten komen hier over de vloer en die hebben allemaal hoge eisen. Van starters tot bejaarden en van samengestelde gezinnen tot alleenstaanden. Het maakt bij ons niets uit of je een student bent of de koning zelf. Iedereen is net zo belangrijk.”

Met ruim 1.100 m2 aan showroom, waarvan de helft uit showvloeren bestaat, is Van der Krogt niet bang voor de opkomst van online. “We gebruiken het internet graag om te inspireren, maar onze winkel is bij uitstek geschikt om langs te komen. Vooral onze showvloeren zijn onderscheidend. Een vloer bewonderen die er al ligt, is heel anders dan een staaltje in een display. Er zijn in Nederland geen vergelijkbare winkels op dat gebied.”

De gouden tip die Van der Krogt zijn bezoekers wil meegeven, is als volgt: “Stem de vloer die je kiest af op je leefstijl. Wil je weinig onderhoud en heb je een gezin of een hond? Wij denken graag mee met een vloer die bij je past!

Hoewel het filiaal in Sliedrecht nog maar een jaar oud is, is Laminaat en Parket landelijk een oude rot in het vak. Ze zijn van elke trend op de hoogte en bieden vloeren aan die aan elke wens en voorkeur voldoen. "Bij ons komen nieuwe producten pas in de winkel te liggen nadat we ze zelf uitvoerig hebben getest. De leverancier kan roepen dat het wel goed zit, maar we willen alleen vloeren verkopen waar we mensen echt blij mee maken.”

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvloer tegen een lage prijs? Kom dan langs bij Laminaat en Parket aan Leeghwaterstraat 107 op de woonboulevard. Lennart van der Krogt en zijn vijfkoppige team staan met plezier voor je klaar.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.