Winkel pagina

Leen Bakker

Gemak & service

Gegevens:

Stieltjesstraat 3
3364 AR Sliedrecht
T: 0184-490208

E: klantenservice@leenbakker.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 12:00 - 17:00 (gedurende12 zondagen)
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Gemak & service bij Leen Bakker Sliedrecht

Leen Bakker is misschien wel de bekendste woonwinkel van Nederland. De franchise telt maar liefst 190 winkels en is daarmee de grootste speler van de Benelux. Je kunt er terecht voor alles wat met je inboedel te maken heeft. Van meubels tot bedden en van vloeren tot gordijnen. We spraken met bedrijfsleider Rick Maas over het succes van Leen Bakker in Sliedrecht.

Rick Maas werkte twaalf jaar bij Scapino voordat hij de overstap maakte naar Leen Bakker. Hij werkt nu op de woonboulevard in Sliedrecht, waar hij een pand beheert van maar liefst drie verdiepingen. “Een pand van deze omvang is uniek, zelfs voor een grote franchise als Leen Bakker.”

Maas heeft een afwisselende baan en dat vindt hij ook het leukst aan zijn werk. “Toch sta ik het liefst op de winkelvloer. Werken met klanten en collega’s is wat me energie geeft. Samen zetten we iets moois neer en zorgen we voor goede omzetcijfers.”

Het team telt op dit moment negentien medewerkers, inclusief mensen die alleen in het weekend werken. Vooral op koopavonden en zaterdagen is dat team hard nodig, want dan is het topdrukte in de winkel. “Mensen komen met uiteenlopende doeleinden naar Leen Bakker. Je vindt hier bijna alles wat je hart begeert. Ook als je gezellig wilt rondkijken of inspiratie wilt opdoen, zit je hier goed.”

“We zijn een echte budgetwinkel. Daardoor trekken we een brede doelgroep aan, ook starters.”

Een klein deel van het assortiment, zoals badkamers, wordt steeds meer ondergebracht bij Kwantum, want beide bedrijven vallen onder dezelfde Home Fashion Group. “Er rijden hier in de omgeving bedrijfsbussen rond waar zowel ons logo op staat als dat van Kwantum. Toch heeft Leen Bakker een geheel eigen positionering. Zo blijven we divers en veelzijdig.”

Wat Leen Bakker aantrekkelijk maakt, is niet enkel het brede assortiment. Vooral de betaalbare prijzen zijn een selling point. “We zijn een echte budgetwinkel. Daardoor trekken we een brede doelgroep aan, ook starters. Je vindt hier meubels van hoge kwaliteit tegen een lage en eerlijke prijs. Ook ouderen komen hier graag, want we hebben een mooi aanbod aan relaxfauteuils.”

Voor Leen Bakker speelt online verkoop een grote rol, maar Maas is ervan overtuigd dat de winkel de kern vormt van het succes. “Dat geldt vooral als je zit- en ligmeubels wilt kopen. Die wil je eerst testen. Het is niet fijn als je online een meubel bestelt en uit ‘t plastic haalt, om vervolgens te ontdekken dat het niet lekker zit of ligt. Ik zie dat veel mensen online inspiratie opdoen en dan naar onze winkel komen om hun aankoop te voltooien.”

Maas raadt zijn klanten aan om vooraf goed te meten. “In een showroom ziet een meubel er vaak veel kleiner uit dan in een woning. Je denkt daardoor al snel dat het wel past. Toch is het slim om altijd eerst te meten. Dit kun je het beste doen door tape op de grond te plakken. Dat geeft een visueler beeld dan wanneer je enkel een rolmaat gebruikt.”

Maas en zijn team bruisen van de plannen, zowel lokaal als landelijk. “We ontwikkelen momenteel een concept waarbij Leen Bakker aan huis komt en we gordijnen bij mensen ophangen en inmeten. Onze verkopers gaan dan met koffertjes vol stalen en stoffen bij de klant langs. Alles wordt thuis geregeld, van de verkoop tot het maken van de bon. In de toekomst willen we ook meubels aan huis verkopen, maar het is nog niet bekend wanneer en hoe dat plaatsvindt.”

Zoek je een kwalitatief goede inrichting voor een wat kleinere portemonnee? Of ben je starter en wil je een trendy en betaalbare woning inrichten? Dan is de vestiging van Rick Maas op de woonboulevard een bezoekje waard. Je vindt Leen Bakker aan Stieltjesstraat 3 in Sliedrecht. Rick Maas en zijn team kijken uit naar je komst!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.