BCC Woonboulevard Sliedrecht in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

BCC

Vestigingsmanager de heer Michielse en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Sliedrecht. Deze BCC winkel is gevestigd aan de Leeghwaterstraat op Woonboulevard Sliedrecht Nijverwaard.

Stuur een email naar deze winkel: sliedrecht@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Sliedrecht. De ruime en overzichtelijke winkel in de Nijverwaard heeft een oppervlakte van 1200 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Sliedrecht helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze.

Service en garantie

Tot 1 februari 2015 was deze winkel een filiaal van It's Electronics. Heeft u onverhoopt te maken met een defect aan een product dat u voor de overname door BCC in deze winkel kocht, dan kunt u voor service en garantie nu uiteraard bij ons terecht. Op deze pagina leest u wat BCC voor u kan doen.

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Sliedrecht voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Sliedrecht maakt deel uit van Woonboulevard Sliedrecht Nijverwaard. In de directe omgeving vindt u verschillende winkels, waaronder Kwantum, Swiss Sense, Montel en Trendhopper.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan vindt u bij de Woonboulevard volop gratis parkeergelegenheid.

Met het openbaar vervoer

BCC Sliedrecht bevindt zich tussen het spoor en de A15. NS-station Sliedrecht Baanhoek bevindt zich op ca. 750 meter van onze winkel. Station Sliedrecht bevindt zich op ca. 2 km. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.