Winkel pagina

Loods 5

For living. For life.

Gegevens:

Leeghwaterstraat 69
3364 AE Sliedrecht
T: 088-6550555

E: klantenservice@loods5.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:30 12:00 - 17:00
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Loods 5 For living. For life.

Loods5 is een woonwinkel met een bijzondere geschiedenis. Het bedrijf werd opgericht door twee economiestudenten die de Amerikaanse succesformule van outletstores als eerste naar Nederland brachten. In 1999 werd de eerste winkel in Zaandam geopend en inmiddels kent Loods5 vijf vestigingen, waaronder de vestiging op de woonboulevard in Sliedrecht.

De formule van de winkel evolueerde door de jaren heen tot een cash & carry-formule (pin only), waarbij ondernemers een deel van de winkel kunnen afhuren om hun waren te presenteren en te verkopen. Deze ondernemers worden door Loods5 ook wel deelnemers genoemd. Het assortiment is hierdoor bijzonder divers. Voor bedrijfsleider Hetty Plomp is die diversiteit de grootste kracht van Loods5. “Als bedrijfsleider laveer ik tussen klant, personeel en deelnemers. Die driehoek zorgt voor een assortiment waarmee we iedereen kunnen bedienen. Van jong tot oud.” 

Plomp werkt nu ruim twaalf jaar bij Loods5 en stuurt meer dan vijftig werknemers aan. Ze komt elke dag nog voor nieuwe uitdagingen en verrassingen te staan. “Ik ben dol op interieur en op de veelzijdigheid van mijn werk. De dynamiek van Loods5 is heel anders dan die van andere woonwinkels, juist omdat we binnen onze winkel diverse units hebben waar groothandelaren en ondernemers hun producten aanbieden.”

In het assortiment van Loods5 vind je banken, kasten, bedden, stoelen, tafels, kussentjes, lampen en heel veel andere woonaccessoires. Naast meer dan 300 merken onder één dak, is er ook een groot assortiment te vinden van de eigen Loods5-collectie, waaronder kunst en design.

“Je kunt hier terecht voor alle denkbare woonproducten: van brocante tot design en alles daar tussenin,” aldus Plomp. “Dat levert bezoekers op uit alle lagen van de samenleving. In het zomerseizoen komen er veel toeristen over de vloer en zelfs vanuit België komen klanten naar Sliedrecht om Loods5 te bezoeken. We bedienen vooral het middensegment en het hogere segment, maar ons aanbod is geschikt voor elke portemonnee, dus ook als je wat minder te besteden hebt.”

“Je kunt hier terecht voor alle denkbare woonproducten: van brocante tot design en alles daar tussenin.”

Zodra klanten binnenkomen, worden ze vrolijk begroet door het winkelteam. Als klant kun je meteen naar de infobalie lopen om advies te vragen, maar je kunt ook rustig grasduinen door al het moois dat Loods5 te bieden heeft. “We laten klanten zoveel mogelijk vrij, maar zijn wel zichtbaar op de werkvloer. Klanten kunnen daardoor meteen bij ons terecht als ze een vraag hebben.”

Wat Loods5 al sinds 1999 kenmerkt is het innovatieve karakter van de winkel. Dat is iets wat Plomp graag benadrukt. “We zijn constant op zoek naar vernieuwing en verbetering. Wist je bijvoorbeeld dat we regelmatig creatieve in-store workshops organiseren, zoals bloemschikken of je eigen plantenhanger maken? Via de nieuwsbrief en social media blijf je op de hoogte van het actuele aanbod. We zijn veel meer dan enkel een woonwinkel en daar zijn we trots op.”

Ook verduurzaming speelt een steeds grotere rol in de winkel. “Er liggen hier zonnepanelen op het dak en we stimuleren samenwerkingen met deelnemers die duurzame producten aanbieden. Denk daarbij aan meubels en accessoires die in Europa zijn gemaakt of materialen die gerecycled zijn. Ook dragen we duurzame bedrijfskleding en informeren we klanten steeds beter over het maken van duurzame keuzes.”

Omdat steeds meer mensen online hun aankopen doen, werkt Loods5 ook actief aan hun webshop en online marketing. Dat is zeer succesvol, maar volgens Plomp blijft de winkel zelf de grootste succesformule van Loods5. “Mensen weten onze winkel goed te vinden, dat was zelfs in coronatijd het geval. Dat is te danken aan onze naamsbekendheid en aan het feit dat we serieus investeren in marketing. Elke maand inspireren we onze volgers met nieuwe woonthema’s vol kleur- en stijladvies.”

Loods5 beschikt over een 15.500 m2 grote winkel op Woonboulevard Sliedrecht. Je kunt er dagelijks terecht voor alle denkbare interieurstijlen, meubels en accessoires. Ook kun je er genieten van koffie met lekkers en is er een wisselende kaart voor een heerlijke verse lunch.  “Zin in een middagje shoppen? Neem gerust je kids mee. Er staan bolderkarren klaar en in de schoolvakanties is er een apenspeurtocht voor de kleintjes. Ook zijn er rolstoelen beschikbaar en is er een lift aanwezig.” 

Je vindt de winkel aan Leeghwaterstraat 69 op de woonboulevard in Sliedrecht, waar je gratis kunt parkeren. Meer informatie en actuele openingstijden vind je op Loods5.nl.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.