Winkel pagina

Monkeytown

Kom spelen bij het leukste indoor speelparadijs

Gegevens:

A: Leeghwaterstraat 65, 3364 AE Sliedrecht

E: sliedrecht@monkeytown.eu

T: 0184-201201

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 18.00 09:00 - 18.00 09:00 - 18.00 09:00 - 18.00 09:00 - 18.00 10:00 - 18.00 10:00 - 18.00

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Betaalbaar, veilig en hygiënisch spelen

Monkey Town is het grootste indoor speelparadijs van Nederland en telt zo’n 60 vestigingen die door heel Europa verspreid zijn. Eén daarvan is gevestigd op de woonboulevard in Sliedrecht en wordt gerund door Jolanda Verboog en haar team. Jolanda Verboog kwam in 2015 in dienst bij Monkey Town en is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Naast haar managementtaken draait ze volledig mee op de werkvloer en heeft ze elke dag contact met de gasten.

“Monkey Town biedt betaalbaar, veilig en hygiënisch speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar,” laat Jolanda Verboog ons weten. “We werken met vaste speelregels, een duidelijk huisreglement en goed opgeleid personeel. Je kunt hier terecht voor een dagje uit met het gezin, maar ook voor kinderfeestjes, losse bezoeken of een uitje met de school of BSO.”

Het bedrijf vervult een belangrijke lokale rol in Sliedrecht en omgeving. Veel inwoners van de Drechtsteden, maar ook uit Alblasserdam en Gorinchem, kopen een rittenkaart en komen daardoor tegen een mooie korting meerdere malen bij Monkey Town op bezoek. “We ontvangen allerlei soorten bezoekers en een groot deel daarvan komt hier vaker dan één keer. Daar zijn we trots op.”

Naast veiligheid en speelplezier, staan de wensen van de gast voor Monkey Town centraal. “We letten er goed op wat gasten leuk en belangrijk vinden en passen ons concept hier steeds op aan. Om dit te realiseren, hebben we regelmatig contact met andere vestigingen en met het hoofdkantoor. Hoe dichter we de wensen van onze gasten benaderen, hoe succesvoller we zijn.”

“Monkey Town biedt betaalbaar, veilig en hygiënisch speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar.”

De veelzijdige functie van Monkey Town onderschrijft dit. Zo kunnen ouders meespelen met de kinderen, maar ook hun laptop meenemen om te werken. Monkey Town biedt gratis wifi en stroompunten. Het personeel zorgt ervoor dat alle gasten een leuk dagje uit hebben.

Ook voor kinderfeestjes is alles op en top geregeld. Deze verlopen volgens een vast stappenplan. “Welk stappenplan dit is, hangt af van het arrangement dat de gast kiest,” aldus Jolanda Verboog. “Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement met onbeperkt limonade, een lekkere maaltijd en een vaste tafel met een feestthema. De ouders of verzorgers mogen zelf slingers ophangen. Voor de verjaardagspartijtjes hebben we een apart feestgedeelte ingericht. Tijdens een feestje maken de kinderen gebruik van dezelfde speelfaciliteiten als iedereen, maar alles eromheen is net wat exclusiever.”

De rol van Monkey Town beperkt zich niet tot speelplezier. Ook maatschappelijke inzet is volgens Jolanda Verboog een belangrijk thema. “We sponsoren diverse maatschappelijke zaken, waaronder de avondvierdaagse en de lokale sportvereniging. Binnenkort volgt er ook een avondopenstelling voor kinderen met een beperking. Ons doel is om deze kinderen met extra zorg en aandacht een onvergetelijke tijd te bieden.”

Voor Jolanda Verboog is haar team de sleutel tot succes. “Er heerst een enorm fijne werksfeer en er is amper verloop onder het personeel. Het team waar we nu mee werken, is na de coronatijd gestart en bestaat uit zowel vaste krachten als weekendkrachten. Die worden elk goed ingewerkt, zodat we kinderen een veilige en zorgeloze speelervaring bieden.”
Een heerlijk uitje organiseren voor de kids? Kom dan naar het allerleukste speelparadijs van Sliedrecht en omgeving. Je vindt Monkey Town aan Leeghwaterstraat 65 op de woonboulevard. Jolanda Verboog en haar team staan klaar met een warme ontvangst.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.