Winkel pagina

Montèl

Een montèl is mooi, de prijs nog mooier

Gegevens:

Stieltjesstraat 5
3364 AR Sliedrecht
T: 0184-415850

E: klantenservice@montel.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten 12:00 - 17:00 12:00 - 17:00 12:00 - 17:00 12:00 - 17:00 12:00 - 17:00 12:00 - 17:00 gedurende 12 zondagen
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Een Montèl is mooi, de prijs nog mooier

Na 25 jaar horeca-ervaring besloot Maurice Visser het roer om te gooien en verkoper te worden bij Montèl op de woonboulevard in Sliedrecht. Zijn horecatijd kwam daarbij goed van pas, want ook in de meubelsector kan hij zijn passie als gastheer ruimschoots kwijt.

“Het ontvangen en adviseren van klanten vind ik het allermooiste aan mijn vak,” aldus Visser. “Bij Montèl zijn de mogelijkheden op dat gebied eindeloos. Bijna al onze producten worden volledig in-house ontwikkeld. We kiezen niet voor inkoop en verkoop, maar voor het zelfstandig vervaardigen van zitmeubels van de allerhoogste kwaliteit.”

In de winkel van Montèl vind je alle denkbare zitmeubels. Van banken tot fauteuils en van eetkamersets tot poefs. Voor bijna elk meubel is maatwerk mogelijk. “Klanten kiezen zelf de stof, de vulling, de diepte van de zitting, de hoogte van de leuning en nog veel meer. Ook kunnen ze verschillende meubels qua uiterlijk op elkaar aanpassen. Zo is het mogelijk om een fauteuil van dezelfde stof en kleur te voorzien als een bankstel.”

Voor Visser is het een uitdaging om voor elke klant een passende oplossing te vinden. “Recent kwam er een koppel binnen dat helemaal verliefd werd op een groene bank. De kleur paste echter niet bij de verf die ze reeds besteld hadden voor op de muur van hun woning. Ik heb hen toen een kussentje in dezelfde kleur groen meegegeven, waarmee ze naar de verfboer zijn gegaan. Ze hebben de kleuren van hun huis vervolgens aangepast op de bank die ze graag willen. Dat zijn de successen waardoor ik plezier ervaar in mijn werk.”

Naast zitmeubelen beschikt Montèl ook over een klein assortiment aan tafels en andere woonmeubelen, maar daar ligt niet de focus op. “We profileren ons echt als specialist in zitmeubelen,” aldus Visser. “Dat doen we door heel Nederland, want we beschikken over tientallen vestigingen. Ook online en op televisie zijn we overal. Zo zat Linda de Mol tijdens de Winterweek op een zitbank van Montèl.”

“Bijna al onze producten worden volledig in-house ontwikkeld.”

Ook qua duurzaamheid wil Montèl graag een voorloper zijn. Zo is er recent een productlijn gelanceerd van gerecyclede meubels, gemaakt van onder meer petflessen en hergebruikt metaal.

Volgens Visser kan inmiddels niemand meer om Montèl heen. De reviews bewijzen dat de winkel in Sliedrecht goede zaken doet. “De klanten die bij ons over de vloer komen, krijgen oprecht aandacht van de verkoopmedewerkers. We adviseren hen onder het genot van een stukje taart en een kop koffie. En als een verkoop eenmaal geslaagd is, krijgen ze een bloemetje mee. Het zijn die kleine extraatjes die de ervaring voor klanten onvergetelijk maakt.”

Als we Visser vragen wat zijn gouden tip is voor klanten bij Montèl, heeft hij een mooi antwoord klaar. “Zoek eerst je bank uit en daarna pas de rest van je inrichting. Zeker wanneer het om verf of behang gaat. Je kunt bij de verfspecialist meer kleuren verf kiezen dan dat er stalen stof zijn. Omdat je bank een prominent meubel is, is het daarom slimmer die keus als eerste te maken.” 

Ook is het volgens Visser belangrijk om vooraf goed te meten. “Kom het liefst pas naar de winkel als je over afmetingen of een plattegrond beschikt. En denk vooraf goed na over kleuren en stijlen. Je kunt ook foto’s meenemen, zodat we je kosteloos kunnen adviseren. Al onze verkoopmedewerkers zijn opgeleid via de interne academy van Montèl. We weten dus alles van interieuradvies en helpen je daar graag mee op weg.”

Voor trendy maatwerk zitmeubelen moet je bij Montèl zijn op de woonboulevard. Maurice Visser en zijn team helpen je graag verder aan Stieltjesstraat 5 te Sliedrecht.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.