Winkel pagina

Nuri wonen

Luxe hoeft niet duur te zijn

Gegevens:

Leeghwaterstraat 45

3364AE Sliedrecht

06-21369841

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten 11:00-18:00 11:00-18:00 11:00-18:00 11:00-18:00 11:00-18:00 13:00-17:00
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Luxe hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen ze bij Nuri Wonen!

Nuri Kocak heeft meer dan twintig jaar ervaring in de meubelsector en beheerde meerdere showrooms in Rotterdam. In 2021 opende hij de winkel Nuri Wonen aan de woonboulevard in Sliedrecht. Hij runt de winkel samen met zijn echtgenote en biedt een assortiment aan luxe meubelen tegen een betaalbare prijs. Zijn verkoopfilosofie: luxe hoeft niet duur te zijn.

Met zijn woonwinkel richt Kocak zich vooral op klanten in het middensegment. Die klanten komen uit heel Nederland. “Er komen mensen helemaal vanuit het oosten van het land naar Sliedrecht om onze winkel te bezoeken,” laat Kocak ons met gepaste trots weten. Omdat Kocak klanten door heel Nederland heeft, speelt hij al enige tijd met het idee om een tweede vestiging te openen in het oosten van het land. Op dit moment zijn daar echter nog geen concrete plannen voor.

De kracht van Nuri Wonen zit ‘m niet alleen in de prijs-kwaliteitverhouding van het assortiment, maar ook in de manier waarop Kocak zijn klanten benadert. “Het persoonlijke contact met klanten is voor ons het allerbelangrijkst. We zijn een familiebedrijf en dat stralen we uit richting de consument. Ze voelen zich daardoor thuis in onze winkel.”

Het assortiment van Nuri Wonen is verrassend veelzijdig. Je vindt er bijna alles wat in huisinrichtingen voorkomt, waaronder banken, tafels, boxsprings, kasten en kledingkasten. Een moderne stijl staat centraal. Kocak noemt de beroemde interieurontwerper Eric Kuster als inspiratiebron voor zijn assortiment. Die inspiratie zie je in de showroom duidelijk terug.

“We zijn een familiebedrijf en dat stralen we uit richting de consument.”

Hoewel steeds meer consumenten online bestellen, ligt de focus voor Kocak niet op het internet. “We hebben een website, maar kiezen er doelbewust voor om geen webshop te laten bouwen. Onze kracht ligt in persoonlijk contact en vertrouwen richting de klant. Dat kun je nergens zo goed waarmaken als in de winkel zelf.”

Kocak maakt wel veel gebruik van social media en trekt daar ook klanten mee aan. Toch is online marketing voor hem geen prioriteit. “De beste marketing is mond-tot-mond-reclame,” laat hij ons weten. “Dat is hoe klanten ons leren kennen en dat is waarom ze onze winkel bezoeken. Dat is voor ons nog altijd een succesformule.”

Wanneer we Kocak vragen welke gouden tip hij klanten wil meegeven, is zijn antwoord duidelijk: “Een meubel is een product voor de lange termijn. Kies dus de stof en kleur die je écht wilt en geniet daar langdurig van. Er zijn mensen die voor een andere stof of kleur kiezen omdat de levertijd dan een paar weken korter is, maar daar krijg je altijd spijt van. Wees geduldig, het loont echt.”

Ben je op zoek naar luxe en moderne meubels tegen een scherpe prijs? Breng dan een bezoekje aan Nuri Wonen aan Leeghwaterstraat 45 en ervaar hoe persoonlijke service het verschil maakt.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.