Winkel pagina

Profijt Meubel

Profijt Meubel Woonboulevard Sliedrecht

Gegevens:

Leeghwaterstraat 71
3364 AE Sliedrecht
T: 0184-412562
E: sliedrecht@profijt-meubel.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 21:00 09:30 - 17:30 09:30 - 17:00 Zie koopzondagen
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Profijt meubel Woonboulevard Sliedrecht

Profijt Meubel telt 36 vestigingen door heel Nederland. Een van de eerste vestigingen werd geopend in Sliedrecht. De winkel zit alweer sinds 1999 op de woonboulevard en is geliefd onder inwoners van de Drechtsteden. In de showroom kunnen mensen terecht voor alle meubelen voor de woon- en eetkamer. Veel daarvan zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor je geen lange wachttijd hebt.

Marco van Prooijen is alweer 24 jaar betrokken bij de winkel en bekleedt de functie van assistent-bedrijfsleider. “Ik heb een enorm veelzijdige baan,” laat hij ons weten. “Ik maak roosters, doe de bestellingen, houd de winkel bij en verricht administratieve taken. Het leukst vind ik het adviseren van klanten. Het is een vak apart om de juiste snaar te raken en mensen met een glimlach te laten vertrekken.”

In de showroom vind je kasten, tafels, banken, stoelen en andere woonkamerinrichtingen. De focus ligt op industriële meubels. Klassieke inrichtingen vind je er niet. “We gaan echt met de trends mee,” aldus Van Prooijen. “De behoefte vanuit de markt staat daarin centraal.” Dit maakt de winkel vooral populair bij starters, hoewel mensen van alle leeftijden er kunnen slagen. “We zijn betaalbaar voor iedereen, en ondanks de aantrekkelijke prijsklasse, krijg je bij ons altijd waar voor je geld.”

“Klanten merken dat het niet alleen om sales draait, maar juist om de totale winkelervaring daaromheen.”

De laagsteprijsgarantie is niet het enige wat Profijt Meubel onderscheidt van andere winkels op de woonboulevard. “Ons assortiment biedt onwijs veel mogelijkheden,” aldus Van Prooijen. “Maten, opstellingen, kleuren, stoffen, zittingen: je kunt hier naar hartelust kiezen wat je zelf mooi vindt. En de levering is veel sneller dan bij de meeste andere winkels.” 

Ook het hechte team dat in de showroom rondloopt, is voor Van Prooijen een onderscheidende factor. “We zijn goed op elkaar ingespeeld en we zijn fanatiek om klanten te helpen. Dat doen we op een leuke, gezellige manier. Menselijkheid staat daarin centraal. De klant proeft die gezelligheid. Ze merken dat het niet alleen om sales draait, maar juist om de totale winkelervaring daaromheen.” Tot die totale winkelervaring behoren ook de veelzijdige bezorgopties. “Je kunt je meubels laten bezorgen, maar je mag ze ook ophalen. Daarvoor kun je zelfs tegen een kleine vergoeding een busje bij ons huren. Deze kun je heel eenvoudig online reserveren.”

Om ook een jonge doelgroep te bedienen, besteedt Profijt Meubel de laatste jaren meer aandacht aan hun online marketing. “Op onze website is werkelijk alles te vinden. Toch zien we de website vooral als opstapje om je te laten inspireren tot een winkelbezoek. Voor grote artikelen, zoals banken, raad ik klanten aan om altijd in de winkel langs te komen. Je kunt dan het zitcomfort van het meubel ervaren.”

Van Prooijen deelt nog graag een gouden tip met ons. “Onze showroom is een stuk groter dan je eigen woonkamer. Meubels lijken daardoor kleiner dan ze in werkelijkheid zijn. Door vooraf je woonkamer op te meten, weet je zeker dat je geen miskoop doet. Een goede manier om dat te doen, is door de vloer af te plakken met tape. Je kunt dan precies de contouren van het meubel vormgeven.”

Om goed geholpen te worden, raadt Van Prooijen klanten aan om vooraf een afspraak te maken. Zijn team maakt dan tijd voor je vrij om je wensen te bespreken. Benieuwd naar het trendy en betaalbare aanbod van Profijt Meubel? Je vindt de winkel op de woonboulevard in Sliedrecht aan Leeghwaterstraat 237B.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.