Winkel pagina

Rietveld Licht

De grootste lampenwinkel ter wereld!

Gegevens:

Leeghwaterstraat 75
3364 AE Sliedrecht

T: 078-6154415
E: helpdesk@rietveldlicht.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 Gesloten

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Voor verlichting slaag je bij Rietveld Licht!

Ben je op zoek naar verlichting? Dan is de kans groot dat je slaagt bij Rietveld Licht. In het voorjaar van 2022 werden de deuren van de grootste lampenwinkel ter wereld geopend! Op 7500 m2 vind je een ruim assortiment verlichting in verschillende stijlen, doe je volop inspiratie op en schuif je na de lange wandeling door de winkel aan in het mooie horecagedeelte voor een goede kop koffie en een lekker broodje.

De perfecte lamp vind je bij Rietveld Licht

Rietveld Licht is specialist in verlichtingsarmaturen en lampen. Ze zijn altijd op zoek naar ‘de perfecte lamp’. Tijdens de zoektocht naar de ideale verlichting wordt er goed nagedacht over trends, design en techniek, tot in de kleinste details. Daarnaast staat altijd de behoefte van de klant centraal. Bij Rietveld Licht geloven ze dat ieder interieur het verdient om in de spotlight te staan.

Rietveld heeft een eigentijds assortiment van makkelijk inpasbare armaturen met bijpassende lichtbronnen, voor elk wat wils. De grote showroom heeft een huiselijke sfeer, waardoor je meteen geïnspireerd raakt en ziet wat de lamp voor jouw interieur kan betekenen. Met 66 jaar ervaring ben je ook nog eens verzekerd van vakkundig advies.

De collectie van Rietveld Licht bestaat voor het merendeel uit eigen lampen. Zo is je vondst bij Rietveld vaak uniek en alleen daar verkrijgbaar.

Advies over de ideale verlichting

Over het algemeen kan verlichting de sfeer in huis maken of breken. Een ongezellige lichtkleur of een onhandige plaatsing van een lamp kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld jouw woonkamer niet optimaal uit de verf komt. Zonde! Daar willen de specialisten van Rietveld Licht je graag bij helpen.

De adviseurs kijken daarbij altijd naar jouw wens. Ga je voor de nieuwste woontrends, houd je juist van een klassiek interieur of heb je een heel uitgesproken eigen stijl? Wil je sfeer- of functioneel licht? Ga je voor koel of warm licht? Ben je op zoek naar een plafondlamp, een hanglamp of een wandlamp? In de winkel vind je een ruim, divers aanbod. De verlichting is verweven in mooie sfeerkamers, zo kun je precies zien wat bij jouw stijl past. Bij Rietveld Licht vind je jouw ideale lamp!


Updates

Krijg het beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.