Winkel pagina

Roobol

Ga voor écht vakwerk

Gegevens:

Brouwerstraat 21
3364 BE Sliedrecht
T: 0184-417077

E: info@roobol.com

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 - 18:00 09:45 - 18:00 09:45 - 18:00 09:45 - 20:00 09:45 - 18:00 09:00 - 17:00 Gesloten

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Ga voor écht vakwerk

Roobol werd ruim 75 jaar geleden opgericht en telt inmiddels 27 vestigingen door heel Nederland. De winkel startte ooit in IJsselmonde als winkel voor handdoeken en theedoeken. Later werd dit uitgebreid naar gordijnen en tapijten en inmiddels verkoopt Roobol een uitgebreid assortiment aan vloeren, raambekleding en wandpanelen.

“Op het gebied van vloeren leveren we pvc, tapijt, vinyl en laminaat,” laat filiaalhoudster Ria Reijnhoudt ons weten. “Ook traprenovatie is mogelijk. Voor de ramen leveren we gordijnen, inbetweens, vitrages en zonwering. Ook vind je stijlvolle wandpanelen in ons assortiment. Die zijn ontzettend goed voor de akoestiek van je huis.”

Reijnhoudt is al sinds 2007 filiaalhoudster bij Roobol, maar startte als verkoper. Nu leidt ze mensen op, adviseert ze klanten op de winkelvloer en is ze verantwoordelijk voor bestellingen en administratie. Klanten blij maken vindt ze het mooist. “Ik geniet ervan als mensen na hun aankoop terugkomen om een leuke foto te laten zien van het resultaat. Ons doel is om producten te leveren waardoor mensen zich écht thuis voelen in hun woning.”

Het aanbod van Roobol levert een breed scala aan klanten op. “Die bevinden zich vooral in het middensegment, al kan het hogere segment hier ook goed slagen. We zien in de winkel mensen van alle leeftijden, maar vooral gasten van middelbare leeftijd komen bij ons over de vloer. Dat heeft ook te maken met onze naamsbekendheid in de regio.”

Wat Roobol onderscheidend maakt ten opzichte van andere woonwinkels, is volgens Reijnhoudt de eerlijkheid en passie die ze uitstralen. “We zijn er voor de klant en nemen uitgebreid de tijd voor hen. Daar hoort een goed gesprek bij, liefst met koffie en een koekje. Verkopen en doorduwen werkt niet. We willen juist dat klanten zich begrepen voelen. Ik help mijn klanten altijd zoals ik zelf geholpen wil worden. Ook als iets niet mogelijk is, ben ik dus eerlijk.”

Een gouden tip die Reijnhoudt haar klanten wil meegeven, is om goed te meten. “Gebruik niet enkel een rolmaat, maar leg bijvoorbeeld je dekbedovertrek neer in de vorm van het vloerkleed dat je wilt kopen. Je krijgt zo alvast een beeld van het resultaat. Een andere tip die ik wil meegeven, is om een anti-slipbeschermlaag onder je vloerkleed te leggen. Zo kun je niet uitglijden en voorkom je beschadiging van je vloer. Heb je pvc liggen? Kies dan voor goede zonwering. Daardoor komt de lijm van je pvc niet los door de warmte.”

Reijnhoudt en haar team werken er hard aan om de winkel constant up-to-date te houden. “We willen winkelblindheid voorkomen. Daarom richten we de showroom regelmatig anders in. Enthousiast blijven over verandering, dat vinden we belangrijk. Meegaan met je tijd hoort daarbij.”

Benieuwd welke trends Roobol voor jou in petto heeft op het gebied van vloeren, raambekleding en traprenovatie? Breng Ria Reijnhoudt en haar team dan een bezoek aan Brouwerstraat 21 op de woonboulevard in Sliedrecht. De koffie staat klaar!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.