Winkel pagina

Saniglobe

Uw rustpunt in huis

Gegevens:

Helling 20
3371 EZ Hardinxveld-Giessendam

T: 0184631114

E: receptie@saniglobe.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten Gesloten Gesloten Gesloten 10:00-16:00 10:00-16:00 Gesloten

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Uw rustpunt in huis

De winkel is nog niet geopend, maar Jeroen van Middelkoop staat te popelen om zijn eerste klanten in Sliedrecht te mogen ontvangen. Wie de winkel wil bezoeken, kan nu alvast terecht in Hardinxveld, waar je een mooi aanbod hoogwaardige sanitaire voorzieningen vindt. 

“We werken uitsluitend met badkamerproducten die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben,” laat Van Middelkoop ons weten. “Budgetsanitair vind je hier niet. We kiezen bewust voor kwaliteit en originaliteit. Dat trekt een hoger segment aan.”

Die positionering levert een onderscheidend en stijlvol aanbod op. Bijzondere materialen, zoals marmer, zijn geliefd bij de klant. “Dat trekt mensen aan met oog voor detail en een passie voor design,” aldus Van Middelkoop. Zijn technische kennis speelt daarin een belangrijke rol. “Door verkoopkennis en technische kennis te combineren, bieden we het beste van twee werelden. Dat levert badkamers op die je nergens anders vindt.”

Om zijn assortiment nog exclusiever te maken, beschikt Van Middelkoop sinds enkele jaren ook over een wellnessassortiment. In dit assortiment vind je sauna’s, stoomcabines, jacuzzi’s, sunshowers en mozaïek. Veel van deze producten zijn zowel indoor als outdoor te installeren. “Een exclusieve beleving, daar draait het om. En dat komt terug in alle producten die onze winkel aanbiedt.”

“In onze designs spelen we graag met ruimte, symmetrie en zichtlijnen. We zijn niet bang om out-of-the-box te denken.”

Omdat zijn doelgroep hoge verwachtingen heeft, richten Van Middelkoop en zijn team zich op complete ontzorging. “We hebben een vast team dat de badkamers ontwerpt en monteert. In onze designs spelen we graag met ruimte, symmetrie en zichtlijnen. We zijn niet bang om out-of-the-box te denken. Een slim gebruik van de ruimte staat voorop. Dat is vooral ideaal wanneer je een kleine badkamer hebt, maar hier toch het maximale uit wilt halen.”

Om klanten een premium winkelervaring te bieden, is Saniglobe uitsluitend op afspraak te bezoeken. Alleen zo kan Van Middelkoop 100% service garanderen. “Door op afspraak langs te komen, krijg je alle tijd en aandacht die je nodig hebt. Een badkamer kopen doe je immers niet zomaar.” Veel klanten ontdekken de winkel dankzij mond-tot-mond-reclame, maar ook online wordt steeds belangrijker. “We laten ons werk graag zien op socialmediakanalen. De website zelf zien we als een visitekaartje. Het straalt bekwaamheid en betrouwbaarheid uit en fungeert als verlengstuk voor onze winkel.”

Voor de succesvolle aankoop van een badkamer, raadt Van Middelkoop aan om vooraf het nodige meetwerk te verrichten. “Denk daarnaast goed na over de mogelijkheden die je badkamer biedt. Waar bevinden de ramen zich? Wat zijn de zichtlijnen? Hoe is de lichtinval in de ruimte? Al deze zaken spelen mee bij het maken van een ontwerp. Hoe meer input we vanuit de klant krijgen, hoe beter het resultaat.”

Ben je op zoek naar een exclusieve, originele badkamer? Of wil je je woning omtoveren tot een wellnessoord? Dan ben je bij Saniglobe aan het perfecte adres. Op dit moment is de winkel te bezoeken in Hardinxveld, maar binnenkort opent de vestiging in Sliedrecht. Jeroen van Middelkoop en zijn team staan met plezier voor je klaar!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.