Winkel pagina

Sanisale

Jouw badkamer stel je samen met Sanisale

Gegevens:

Leeghwaterstraat 103
3364 AE Sliedrecht
T: 0184-769031
E: sliedrecht@sanisale.com

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 21:00 09:30 - 17:30 09.30 - 17.30 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Jouw badkamer stel je samen met Sanisale

Sanisale heeft 36 vestigingen in Nederland en is ook over de grens actief. Het bedrijf is onderdeel van de FG groep, waartoe ook Keukensale, Sanistunter, Keukenstunter, Kügedump en Sanidump behoren. Een van de vestigingen van Sanisale bevindt zich op de woonboulevard in Sliedrecht.

Sanisale biedt keuze uit ruim dertig leveranciers en heeft een assortiment met badmeubels, kranen, tegels, glas en al het andere wat een badkamer nodig heeft. Zelfs levensloopbestendige badkamers behoren tot de mogelijkheden. Trends zijn belangrijk, maar ook tijdloze designs zijn goed vertegenwoordigd in de showroom.

“Ons aanbod spreekt vooral het middensegment aan, al kunnen ook mensen die een wat goedkopere of juist duurdere badkamer zoeken, bij ons terecht,” laten Miranda en Dirk ons weten. Beiden werken als adviseur in de winkel in Sliedrecht en maken deel uit van een klein en hecht team.

Het woord verkoper gebruiken ze doelbewust niet. “Natuurlijk verkopen we producten, maar het draait vooral om onze rol als adviseur. We kijken daarbij altijd naar het belang van de klant. Wil die natuursteen of een zwarte kraan? Dan vergt dat meer onderhoud. Dat is vaak niet slim als je een paar pubers in huis hebt of als je een hekel hebt aan schoonmaken.”

Tijdens het adviseren van klanten kijkt het tweetal vooral naar wat wél kan. Denken in mogelijkheden is het uitgangspunt. “Het begint allemaal met het inventariseren van de wensen van de klant. Dat gebeurt middels een goed gesprek, vaak aangevuld met extra inspiratie, zoals een Pinterest-board. Op basis daarvan maken we een ontwerp. We letten bij het maken van ons ontwerp ook goed op het budget van de klant.”

“We zeggen wel eens grappend dat we na een gesprek zo’n 60% van het levensverhaal van de klant kennen. Dat laat zien dat onze aanpak informeel en persoonlijk is.”

Voor het team van Sanisale staat een persoonlijke aanpak centraal. Tijdens het adviesproces is altijd ruimte voor een praatje. “We zeggen wel eens grappend dat we na een gesprek zo’n 60% van het levensverhaal van de klant kennen. Dat laat zien dat onze aanpak informeel en persoonlijk is.”

Dirk werkte dertig jaar lang voor de post alvorens hij bij Sanisale aan de slag ging. Dat doet hij inmiddels zeven jaar met veel plezier. Miranda werkte voorheen als pedagogisch medewerker. Bijna vier jaar geleden kwam ook zij bij Sanisale terecht. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de winkel. Ook het opleiden van nieuw personeel hoort daarbij. “We hebben bij Sanisale een eigen opleidingsschool, maar het echte werk leer je in de praktijk. Productkennis is bijvoorbeeld heel belangrijk. Daarom nodigen we regelmatig vertegenwoordigers uit om meer over de producten te vertellen.”

Het kopen van een badkamer is voor klanten een belangrijke beslissing. “We adviseren klanten altijd om het ruimtelijk te houden. Werk niet te veel met muurtjes en zet meubels niet te dicht op elkaar. En wees realistisch over wat je op Pinterest hebt gezien. Je ziet daar vaak grote en riante badkamers, terwijl veel woningen in Nederland juist een kleine badkamer hebben. Pas ook op met kommen, die tegenwoordig populair zijn. Een wasbak oogt wellicht minder bijzonder, maar is een stuk praktischer. Zeker als je kinderen hebt.”

Voor de toekomst zijn er mooie plannen met de winkel. “We willen meer focus op maatwerk. Ook willen we het luxere segment beter vertegenwoordigen. Hierdoor spelen we beter in op de wensen van onze klanten. Toegankelijkheid blijft echter het uitgangspunt. We willen dat een badkamer  van Sanisale voor iedereen betaalbaar blijft.” Ook trends in de markt zijn leidend voor de toekomst van de winkel. “Bidetten zijn de laatste jaren steeds geliefder. Drie jaar geleden verkochten we er misschien eentje per jaar, nu gaat dat om vier of vijf per maand.”

Wil je eerlijk advies over je nieuwe badkamer? En zoek je een team dat actief met je meedenkt en je hierin ondersteunt? Dan staat het team van Sanisale in Sliedrecht met plezier voor je klaar. Je vindt de showroom aan Leeghwaterstraat 103 op de woonboulevard in Sliedrecht.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.