Winkel pagina

Seats and Sofas

A giant take-away

Gegevens:

Conradstraat 8
3364 AC Sliedrecht
T: 0184-412055

E: sliedrecht@seatsandsofas.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:30 - 21:00 09:30 - 21:00 09:30 - 21:00 09:30 - 21:00 09:30 - 21:00 09:00 - 17:00 Geopend op toegestane zondagen

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. Door onze wereldwijde inkoop slagen we er steeds weer in om onze uitgebreide collectie aan te passen aan de laatste trends, zonder dat dit ten koste gaat van de laagst mogelijke prijzen.

Betaalbaarheid en gemak staan bij Seats and Sofas voorop en wij zullen er alles aan doen om u te helpen bij de keuze van een zitmeubel dat volledig bij uw woonstijl en wensen past. Vandaar dat bijna alle modellen in onze collectie verkrijgbaar zijn in een groot aantal verschillende bekledingssoorten, zoals stof en leer. Elke bekledingssoort is vervolgens weer mogelijk in een groot aantal verschillende kleuren. Seats and Sofas heeft op deze manier altijd het bankstel, fauteuil of hoekbank dat bij uw budget, smaak en interieur past.

De uitgebreide collectie van Seats and Sofas bestaat onder meer uit:

-Hoekbanken

-Loungebanken

-Fauteuils

-Relaxfauteuils

-Sta-op fauteuils

-2-zits banken

-3-zits banken

-4-zits banken

-Hockers/Footstools

-Slaapbanken

-L-shape banken

Naar wat voor bankstel u ook op zoek bent, bij Seats and Sofas bent u absoluut aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag in een van onze 22 Nederlandse Megastores.

Laat u verrassen door de grootte en de verscheidenheid van onze zitmeubelcollectie. U zult zien dat onze inkoopafdeling er weer in is geslaagd om onze collectie zo samen te stellen, dat deze de woontrends op de voet volgen. Daarnaast vindt u binnen onze collectie ook een enorm aanbod aan meer conventionele en klassieke zitmeubelen.

Seats and Sofas staat voor kwaliteit, gemak en comfort tegen de scherpste prijs. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig bankstel dat helemaal bij u past. Bovenal kunt u deze veelal direct meenemen uit onze voorraad, dus u kunt nog dezelfde dag zitten op uw nieuwe aanwinst. Dat is de kracht van Seats and Sofas, dat is waar wij voor Staan in Zitten!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.