Beddenreus woonboulevard Sliedrecht, regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Beddenreus

Wij helpen je graag bij de keuze voor jouw matras, dekbed of kussen!Wijzer Omdat een nieuw matras, dekbed of kussen niet iets is wat je regelmatig koopt, helpen we je graag een handje: "Doe de matraswijzer", of "Doe de kussenwijzer" of Doe de dekbedwijzer"

Kies het juiste matras

De keuze voor een matras is heel persoonlijk. Welk type matras bij je past, is bijvoorbeeld afhankelijk van je lichaamsbouw, slaaphouding en je persoonlijke wensen. Wist je bijvoorbeeld dat je baat hebt bij een hard matras als je op je buik slaapt? Zo is er voor elke slaaphouding een geschikt matras. Ook je leeftijd speelt mee. Bij een kind past bijvoorbeeld een heel ander matras dan bij iemand op leeftijd.

Een goed matras houdt je wervelkolom recht, ondersteunt je hele lichaam en vormt zich naar de contouren ervan. Naast ondersteuning en drukverdeling is de ventilatie belangrijk. Ook de vraag of je lichamelijke klachten hebt, is van belang. Bij een allergie kies je bijvoorbeeld een matras met wasbare tijk en bij rug- of nekklachten kijk je extra naar de hardheid en comfortzones. Heb je eenmaal het juiste matras gevonden? Dan worden lichamelijke klachten verminderd of voorkomen. Zodat je goed uitgerust weer wakker wordt ’s morgens!

Wil je weten welk matras voor jou het meest geschikt is? Doe dan de matraswijzer!