Winkel pagina

Tegelhandel buitengoed

Gegevens:

A: Stieltjesstraat 1, 3364 AR Sliedrecht

E: info@richardbuitengoed.nl

T: 0184-414517

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:00-17:00 08:00-17:00 08:00-17:00 08:00-17:00 08:00-17:00 08:00-12:00 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Tegelhandel Buitengoed is al ruim zes jaar een begrip op de woonboulevard in Sliedrecht. Eigenaar Richard de Groot (52) biedt zijn klanten een indrukwekkend assortiment aan tegels en stenen. Hij runt de zaak grotendeels alleen. Enkel op zaterdag krijgt hij hulp van andere verkoopmedewerkers. “Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop, maar ik ben ook niet te beroerd om de wc te schrobben,” laat hij ons met een glimlach weten.

Die nuchtere mentaliteit ontwikkelde hij tijdens zijn ruim 25 jaar werkervaring in de sierbestrating. De Groot startte een kwart eeuw geleden als handelaar in bestrating en vestigde zich zo’n zes jaar geleden onder de naam Tegelhandel Buitengoed op de woonboulevard.

Het aanbod in de winkel is verrassend veelzijdig. Met zes á zeven leveranciers uit zowel Duitsland, België als Nederland, biedt de tegelhandel een breed scala aan trends en mogelijkheden. Ook kun je Tegelhandel Buitengoed terecht als je op zoek bent naar hout voor schuttingen en overkappingen of als je grind, zand, grond of bemesting wilt inkopen.

“Tegelhandel Buitengoed is zeker niet de grootste in de markt,” laat De Groot ons weten, “maar we hebben wel het meest gevarieerde assortiment. Daarmee onderscheiden we ons van concurrenten. Je vindt bij ons bestrating in alle soorten, maten en prijzen. We trekken inmiddels klanten aan uit heel de Randstad en die komen grotendeels via mond-tot-mond-reclame bij ons binnen. Van Amsterdam tot Rotterdam, van Gorinchem tot Papendrecht en van Dordrecht tot Spijkenisse.”

Voor Tegelhandel Buitengoed is hun veelzijdige assortiment slechts één van de zaken die hen onderscheidt. “Ons succes hangt vooral af van hoe goed we onze klanten bedienen,” aldus De Groot. “Het contact met klanten is wat ik het leukst vind aan mijn werk. Bij ons ben je geen nummer, maar een volwaardig individu.”

“Kies voor een grote tegel in een lichte kleur. Dan lijkt je tuin een stuk groter.”

De manier waarop De Groot zijn klanten helpt, werpt de nodige vruchten af. “Klanten keren vaak na enkele jaren terug naar de winkel omdat ze verhuisd zijn en opnieuw bestrating willen bestellen. Dat is voor mij een bewijs dat het met die service wel snor zit.”

De wereld verandert, maar over de opkomst van online shopping maakt De Groot zich geen zorgen. “Ik heb een mooie website, maar een webshop vind ik niet nodig. Ik ben wat dat betreft een klassieke ondernemer. Wel waak ik voor tunnelvisie op dat gebied. Ik merk dat klanten zich op mijn website laten inspireren en vervolgens naar de winkel komen om te bestellen. Ik zie de website daarom vooral als een inspiratiebron waar wekelijks foto’s op worden geplaatst.”

Wanneer we De Groot vragen welke gouden tip hij zijn klanten wil meegeven, heeft hij meteen een antwoord klaar: “Kies voor een grote tegel in een lichte kleur. Dan lijkt je tuin een stuk groter. Het is optisch bedrog, maar het werkt echt.”

Benieuwd naar de sierbestrating van Tegelhandel Buitengoed? Je vindt de winkel aan Stieltjesstraat 1 te Sliedrecht. Richard de Groot en zijn team staan met plezier voor je klaar!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.