Winkel pagina

Trendhopper

Trendy woonaccessoires en een groot assortiment trendy meubels

Gegevens:

Lelystraat 122

3364 AL Sliedrecht

T: 0184-421057

E: sliedrecht@trendhopper.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 20:00 10:00 - 17:30 09:30 - 17:00 12:00 - 17:00 gedurende 12 zondagen
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Ontdek de laatste woontrends bij Trendhopper Sliedrecht

Trendhopper Sliedrecht is dé winkel voor wie de laatste trends volgt op woongebied. Het bedrijf wordt gerund door Jolanda, wier vader betrokken was bij de oprichting van de Trendhopper-franchiseformule. De formule bestaat inmiddels uit dertig winkels, waarvan eenentwintig in Nederland en negen in Duitsland.
“Ik doe dit werk al ruim dertig jaar,” laat Jolanda ons weten. “Mijn vader zat in de meubels en beheerde een luxe woonwinkel in Hardinxveld. Samen met enkele collega’s richtte hij Trendhopper op. Onze winkel is inmiddels al drie decennia in Sliedrecht gevestigd.”

Jolanda wilde aanvankelijk in het toerisme aan de slag, maar toen ze tijdens haar managementopleiding een scriptie over Trendhopper schreef, rolde ze bij het bedrijf binnen. Na ruim dertig jaar is ze nog steeds verzot op haar werk. “Mijn werk is enorm gevarieerd. Ik ben veel op de winkelvloer te vinden, maar ik houd me ook bezig met het aansturen van teamleden, het organiseren van beurzen en het bezoeken van fabrikanten. Daarnaast ben ik onderdeel van de inkoopgroep, waarin we met vier ondernemers de inkoopafdeling van Trendhopper adviseren.”

Voor wie van trends en woonmode houdt, biedt Trendhopper het gedroomde assortiment. De trends die je vandaag bij VTWonen op televisie ziet, kom je een week later tegen op de winkelvloer. “Bij Trendhopper maken we steeds weer de vertaling van trend naar assortiment. Die afwisselende en dynamische formule vormt het DNA van onze winkel. Wie vaker onze winkel bezoekt, komt ook steeds nieuwe producten tegen.”

Juist door die focus op trends is persoonlijk advies voor klanten extra belangrijk. Jolanda: “We werken in onze winkel met een nieuw model genaamd Kies & Customize. We verkopen bij Trendhopper veel zitbanken en daar zijn tot wel honderd stoffen bij mogelijk. Onze kleurstaal is maar liefst anderhalve meter lang. Omdat er zo’n enorme keuze is, is goed advies onmisbaar.”

“Voor wie van trends en woonmode houdt, biedt Trendhopper het gedroomde assortiment.”

Klanten kunnen behalve voor zitbanken ook bij Trendhopper terecht voor woonaccessoires, verlichting, textiel en allerlei soorten meubels. De doelgroep is daardoor erg breed. Iedereen die gevoelig is voor trends, voelt zich thuis bij Trendhopper. “Dat geldt vooral voor mensen tussen de 30 en 55 jaar, maar we krijgen ook mensen van in de tachtig in de winkel. De prijzen bevinden zich in het middensegment van de markt. We richten ons dus niet op de onderkant of bovenkant, al kan iedereen hier in principe slagen.”

Voor Jolanda is de manier waarop zij en haar team voor klanten klaar staan, het belangrijkste selling point. “Onze collectie en winkelinrichting zijn belangrijk, maar de manier waarop we klanten helpen is wat ons écht onderscheidt. We nemen ruim de tijd voor onze klanten, zeker in Sliedrecht, waar het vaak net wat rustiger is dan in onze winkels in de grote steden. Ook geven we klanten tips over het reinigen en verzorgen van meubels. Zo hebben ze ook na de verkoop profijt van ons advies.”

De sfeer in de winkel is volgens Jolanda een reden dat veel klanten terugkeren. “We werken met een hecht team en hebben enorm veel plezier. Dat plezier straal je uit richting je bezoekers. Onze formulemanager kwam pas op bezoek en zei dat hij die gezelligheid echt kon voelen. Dat vind ik een heel mooi compliment.”

De gouden tip die Jolanda haar klanten wil meegeven is om vooraf goed te meten. “Meten is weten. Meubels lijken vaak klein wanneer je door de woonwinkel loopt, maar vallen een stuk groter uit wanneer ze in je huiskamer staan. Zorg dus dat je vooraf goed meet hoe groot je meubel mag zijn en doe pas een aankoop als je zeker weet dat het past.”

Ben je gek op de nieuwste woontrends en wil je weten welke trends het beste bij jouw inrichting passen? Kom dan gezellig langs aan Lelystraat 122 op de Woonboulevard in Sliedrecht, en laat je inspireren!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.