Winkel pagina

Trendhopper

Trendy woonaccessoires en een groot assortiment trendy meubels

Gegevens:

Lelystraat 122

3364 AL Sliedrecht

T: 0184-421057

E: sliedrecht@trendhopper.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 20:00 10:00 - 17:30 09:30 - 17:00 12:00 - 17:00 gedurende 12 zondagen

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Houd je ervan om je interieur regelmatig aan te passen op de laatste trends? Of zijn jouw meubels aan vervanging toe en wil je een interieur dat past bij de laatste woonmode? Loop binnen bij Trendhopper op Woonboulevard Sliedrecht en waan jezelf in een woondroom. Bij Trendhopper vind je al jaren de nieuwste woontrends, voordat je ze ergens anders tegenkomt.

Trendy woonaccessoires en een groot assortiment trendy meubels

Bij binnenkomst is het meteen duidelijk: hier ga je niet weg zonder op zijn minst een van de vele leuke woonaccessoires mee te nemen. Trendhopper op Woonboulevard Sliedrecht bestaat uit twee verdiepingen, welke gevuld zijn met trendy stoelen, tafels, banken, fauteuils, verlichting, woondecoratie en meer! Op beide verdiepingen kun je talloze leuke styling ideeën opdoen en na een bezoek aan de winkel heb je weer voldoende wooninspiratie op zak!

Altijd inspirerende woonideeën en de nieuwste woontrends

Bij Trendhopper ligt het accent op inspirerende woonideeën en nieuwe woontrends. Trendhopper streeft ernaar altijd on trend te zijn en het liefste vooruit de lopen op de woonmode. Trendhopper is een vriendelijke, inspirerende en eigentijdse winkel met veel trendy producten en een uitgebreide, steeds wisselende collectie.

Het 100-stoffen concept van Trendhopper Stoffenwinkel

Bij Trendhopper geldt: ‘kan niet, bestaat niet’. Heel veel banken, fauteuils en stoelen uit de collectie kun je laten bekleden met de wel 100+ stoffen en microleden uit de Trendhopper Stoffenwinkel. In de winkel op Woonboulevard Sliedrecht kun je de stoffen van de Trendhopper Stoffenwinkel bekijken, voelen en ervaren. Van fluweelzachte stoffen, fijne en grove weefstel tot lederlook. De modieuze stoffen zijn er in zoveel soorten en kleuren dat je precies die ene stof kunt kiezen waardoor jouw bankstel, -fauteuil of eetkamerstoel perfect past in jouw interieur. Iedere stof is helemaal van nu, goed van kwaliteit en fijn geprijsd.

Wat Trendhopper kan met stoffen, kunnen ze ook met onderstellen voor stoelen en tafels. Kies het onderstel dat past bij je interieur en stijl en geef jouw eigen draai aan de meubels!

Trendhopper op Woonboulevard Sliedrecht

Trendhopper heeft 19 vestigingen in Nederland. Trendhopper in Sliedrecht blinkt uit in klantvriendelijkheid. Door de gemoedelijke sfeer in de winkel, in het winkelen bij Trendhopper op Woonboulevard Sliedrecht erg prettig en persoonlijk. De stylisten en trendadviseurs nemen graag de tijd voor je, beantwoorden je woonvragen zorgvuldig, denken met je mee en adviseren je deskundig.

Bij Trendhopper op Woonboulevard Sliedrecht kun je altijd gratis parkeren!

Updates

Krijg het beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.