Winkel pagina

Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop Woonboulevard Sliedrecht

Gegevens:

Leeghwaterstraat 101
3364 AE Sliedrecht
T: 0318-555575

E: sliedrecht@tuinmeubelshop.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:30 - 17:30 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30 09.00 - 21:00 09.00 - 17.30 09.30 - 17.00 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Tuinmeubelshop, kom je proefzitten?

Tuinmeubelshop is met recht een succesformule te noemen. Het familiebedrijf telt dertien goedlopende vestigingen door heel Nederland. Ook op de woonboulevard in Sliedrecht is een winkel van Tuinmeubelshop gevestigd. Wij spraken met verkoper Mark Stok om meer over de winkel te weten te komen.

Mark Stok is 25 jaar oud en volgde de opleiding tot verkoopspecialist in de detailhandel. Nadat hij enkele jaren op de markt werkte, stapte hij over naar Gamma om uiteindelijk, bijna drie jaar geleden, bij Tuinmeubelshop aan de slag te gaan. Die overstap bevalt hem goed, mede omdat hij bij Tuinmeubelshop een adviserende rol heeft richting de klant.

Bij Tuinmeubelshop houdt Stok zich bezig met de verkoop van loungesets, tuinsets, parasols, ligbedden en sierkussens. “Met onze producten kun je eindeloos combineren. Je kunt tafels kopen in verschillende maten en er zijn meer dan vijftig soorten stoelen die je daarmee kunt matchen. Onze loungesets zijn standaard leverbaar, maar ook uit te breiden met tussenstukken en loungebanken. Er bestaat echt voor elke smaak en voorkeur een match.”

Wat de winkel uniek maakt ten opzichte van concurrenten, is de verkoop van meubels uit eigen fabriek. Zo’n 80% van alle producten valt onder de vlag van Tuinmeubelshop zelf. De overige 20% bestaat uit meubels van onder meer de merken Platinum, Hartman en 4 Seasons.

 “Met onze producten kun je eindeloos combineren.Er bestaat voor elke smaak en voorkeur een match.”

Tuinmeubelshop biedt verschillende prijsklassen aan, maar is vooral gericht op het middensegment en het hoge segment. “Er is voor ieder wat wils, ook voor de kleinere portemonnee. Je kunt een dure tafel bijvoorbeeld prima combineren met wat goedkopere stoelen. Zo past je keuze altijd binnen je vooraf bepaalde budget.”

Voor Mark Stok is het adviseren van klanten het mooiste aan zijn werk. “Ik word er enorm vrolijk van als mensen me vertellen dat ze goed geholpen zijn. Het maakt me daarbij niet uit of het om een kleine of grote order gaat. Om klanten te helpen, maak ik gebruik van de COPA-methode. COPA staat voor contact maken, onderzoeken, presenteren en afronden. Als ik verkopers inwerk, is dit altijd het eerste wat ze leren. Zo weten we zeker dat we klanten op de best mogelijke manier helpen.”

Voor Tuinmeubelshop wordt online shoppen steeds belangrijker. Toch komen de meeste klanten naar de winkel zelf om hun aankoop te voltooien. “Ze doen van tevoren inspiratie op via internet en komen daarna langs om te proefzitten. Soms denken ze er nog een dag over na en bestellen uiteindelijk alsnog online. Voor ons is dat prima. Het belangrijkst is dat de klant bij ons slaagt, ongeacht of dat online is of in het filiaal zelf.”

Wanneer we Stok vragen naar de trends van dit moment, noemt hij de combinatie van hout en aluminium meubels. “Dit matcht goed met overkappingen van douglashout of zwart rabat, die je tegenwoordig veel ziet. Een voordeel van aluminiumsets is dat deze onderhoudsvrij zijn. Ze gaan lang mee en vergen nauwelijks verzorging.”

Wil je een mooi tuinset scoren voor de zomer? Of ben je op zoek naar een zonnestoel of parasol? Stap dan binnen bij Tuinmeubelshop aan Leeghwaterstraat 101 op de woonboulevard in Sliedrecht en laat je inspireren door het aanbod.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.