Winkel pagina

Vermaas

Reeds 90 jaar is Vermaas in Sliedrecht gevestigd met 2 speciaalzaken.

Gegevens:

Lelystraat 128

3364 AJ Sliedrecht

T: 0184-413462

E: info@vermaasslaapcomfort.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 20:00 09:30 - 17:30 09:30 - 17:00 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Vermaas Slaapcomfort

Al meer dan negentig jaar is de naam Vermaas een bekende en vertrouwde naam in de regio. Het begon allemaal in de jaren dertig van de vorige eeuw, toen Vermaas begon met de verkoop van "manufacturen" vanuit een klein winkeltje aan de Rivierdijk. Door de jaren heen groeide het bedrijf en evolueerde het tot een gerenommeerde modewinkel in het hart van Sliedrecht, gevestigd aan de Kerkbuurt. Daarnaast opende Vermaas een winkel op de Meubelboulevard Sliedrecht, waar een ruime showroom van maar liefst 2000 m² te vinden is. In deze showroom vind je alles op het gebied van goed en gezond slapen, evenals een uitgebreid assortiment aan relaxfauteuils.

Bij Vermaas staan persoonlijk contact en uitstekende service hoog in het vaandel. De broers Martijn en Gert Vermaas, samen met hun team van deskundige verkoopmedewerksters, bieden advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat klanten de juiste keuze maken bij de aanschaf van een boxspring, matras, lattenbodem, kussen of dekbed. Vermaas begrijpt dat een goede nachtrust essentieel is voor het welzijn van de klant en streeft ernaar om tegemoet te komen aan individuele behoeften en voorkeuren.

Naast het uitgebreide assortiment reguliere bedden en boxsprings biedt Vermaas ook een ruime keuze aan comfortledikanten, hoog/laag bedden en boxsprings met speciale verzorgings- en verpleegvoorzieningen. Hierbij wordt rekening gehouden met ergonomische en gezondheidsaspecten, evenals met de persoonlijke wensen van de klant. Vermaas hecht niet alleen waarde aan kwaliteit, maar ook aan betaalbaarheid. Door het hanteren van scherpe prijzen en het hebben van een grote voorraad, kan Vermaas vaak snelle levertijden garanderen.

Wat Vermaas onderscheidt, is de eigen montage- en bezorgservice. Hierdoor heeft het bedrijf volledige controle over het proces en kan het een hoog niveau van klanttevredenheid waarborgen. Vermaas gelooft dat een goede nachtrust voor iedereen toegankelijk moet zijn en dat comfortabel slapen niet altijd de duurste optie hoeft te zijn.

Dus, als je op zoek bent naar een stijlvolle boxspring, ledikant of een goede matras tegen een betaalbare prijs, dan ben je bij Vermaas Slaapcomfort aan het juiste adres. Je vindt de winkel aan de Lelystraat 128 op de Woonboulevard Sliedrecht. Laat je professioneel en betrouwbaar adviseren en neem de tijd om in de winkel te testen welke optie het beste bij jou past. Vermaas staat klaar om jou te helpen een goede nachtrust te realiseren zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.