Winkel pagina

Verschoor Wonen

(ge)woon gezellig

Gegevens:

Leeghwaterstraat 109
3364 AE Sliedrecht
T: 0184-419047

E: info@verschoorwonen.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 17:00 Gesloten

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

Verschoor Wonen is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Sliedrecht. De woonwinkel is een gezellige meubelwinkel, die al je verwachtingen overtreft. De showroom van ruim 2.000 m2 vult zich met mooie kwaliteitsmeubelen in vooral de landelijke woonstijl. Daarnaast heeft Verschoor Wonen haar bovenverdieping omgetoverd tot een Premium Store van het populaire merk UrbanSofa en zijn ze gespecialiseerd in uniek maatwerk. Een bezoek aan Verschoor Wonen is gezellig, sfeervol en inspirerend!

Verschoor Wonen: dé woonwinkel voor landelijke inrichting in Sliedrecht

Al zo’n 20 jaar is Verschoor Wonen gevestigd op Woonboulevard Sliedrecht. Dagelijks zetten Jeannette, Klaas, Johan, Jolanda en Astrid hier hun beste beentje voor om prachtige interieurs te creëren. De hele week staat er in de winkel een styliste voor je klaar die geheel vrijblijvend met je meedenkt over jouw interieurideeën en -wensen. Bij Verschoor Wonen kijk je samen hoe je kleine aanpassingen in jouw interieur verwezenlijkt of juist een complete metamorfose realiseert. Inmiddels heeft Verschoor Wonen voor een grote klantenkring in de regio mooie interieurs ontworpen. In de showroom vind je vooral landelijke meubelen, waarin de interieurspecialist inmiddels is uitgegroeid tot een grote speler in de markt. Ben je op zoek naar een landelijk kast, eettafel of bank dan ben je bij Verschoor Wonen dus zeker aan het juiste adres!

Voor iedere ruimte een uniek meubel op maat

Bij Verschoor Wonen zit je niet vast aan een standaard meubelprogramma met beperkte mogelijkheden. De woonspecialist is gespecialiseerd in het op maat maken van verschillende soorten meubelen. Zolang iets technisch uitvoerbaar is, kunnen ze al je wensen verwerken in eigen, unieke meubels voor een eerlijke prijs. Zo kun je bij Verschoor Wonen jouw eigen tv-meubel, salontafel, eettafel etc. op maat laten maken. Samen met een adviseur begin je met een idee en teken je het ontwerp dat uiteindelijk wordt gerealiseerd tot een prachtig maatwerk meubel. Heb je al een eigen ontwerp? Laat dan vrijblijvend een prijsopgave maken. In de showroom van Verschoor Wonen vind je veel voorbeelden ter inspiratie voor jouw eigen ontwerp.

Verschoor Wonen is een UrbanSofa verkooppunt! De grootste Premium Store.

Voldoende inspiratie helpt bij het maken van de juiste keuze. Op de bovenverdieping van Verschoor Wonen vind je een Premium Store van het merk UrbanSofa: 1.000 m2 inspiratie voor iedere woonsituatie. Hier staat een ruime collectie van Urban Sofa banken, hoekbanken, hockers, eetkamerstoelen, tafels en meer!

De zitmeubelen van Urban Sofa worden uitsluitend geproduceerd met de beste kwaliteit materialen. Alle stoffen in het assortiment zijn uitgebreid getest waardoor je zeker weet dat je bank, stoel of fauteuil van de beste kwaliteit is. Bij de aanschaf van een Urban Sofa meubel bij Verschoor Wonen krijg je standaard 3 jaar garantie.

Verschoor Wonen in Sliedrecht is onder andere dealer van: UrbanSofa, Meubitrend, Olav Home, Inno Zitmeubelen en Passe Partout.

Ga eens gezellig langs bij Verschoor Wonen, de koffie/thee staat altijd klaar!

Updates

Krijg het beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.