Winkel pagina

Verschoor Wonen

(ge)woon gezellig

Gegevens:

Leeghwaterstraat 109
3364 AE Sliedrecht
T: 0184-419047

E: info@verschoorwonen.nl

Onze
openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 17:00 Gesloten
website

Kom direct langs

Wij verwelkomen je graag in onze showroom. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze locatie is hier aangegeven op de plattegrond. Wanneer op, dan opent de locatie zich in Google Maps.

plattegrond met alle winkels
Route starten

(ge)woon gezellig!

Lang geleden startte het echtpaar Verschoor een fruit- en groentezaak, waarbij ze met paard en wagen langs de deuren gingen. Steeds vaker werd er tijdens deze ritten een antiek meubel meegenomen en verhandeld. Dit stukje bijvangst groeide uit tot een volwaardige winkel met meerdere vestigingen in Sliedrecht, waaronder een antiekwinkel op de kerkbuurt.

Bijna een kwart eeuw geleden was het zover: Verschoor Wonen opende haar deuren op de woonboulevard in Sliedrecht. De drie winkels werden vanaf dat moment op één locatie samengevoegd.  Vandaag de dag is de winkel nog steeds een trots familiebezit. De oma van de huidige eigenaar kwam tot voor kort op 93-jarige leeftijd nog langs om koffie te schenken en een praatje te maken met de klanten.

Om meer over Verschoor Wonen te weten te komen, gingen we in gesprek met Johan Zuur, die inmiddels bijna dertien jaar bij het familiebedrijf werkt. Samen met zijn zus Jolanda is hij de derde generatie die de winkel runt. “Ik werk er nu officieel bijna dertien jaar, maar eigenlijk ben ik al van kinds af aan in de zaak te vinden,” aldus Johan Zuur. “Toen ik jong was, hielp ik al met bezorgen en andere kleine klusjes binnen de zaak. Vandaag de dag ben ik verantwoordelijk voor bijna alle processen in de winkel. Van inkoop tot verkoop, van magazijn tot bezorging en van boekhouding tot klantcontact.”

Bij Verschoor Wonen vind je een breed assortiment, maar de focus ligt vooral op landelijke interieurs. “We bewegen wel mee met de markt. Daarom vind je bij ons niet alleen landelijke meubels, maar ook andere stijlen. Mijn ouders, zus en ik hechten belang aan een gezellige en sfeervolle beleving voor de klant. Dat merk je meteen wanneer je binnenstapt. De winkel is 2.000 m2 groot, maar voelt huiselijk en toegankelijk.”

“Voor ons is het eerste contact met de klant net zo belangrijk als het laatste contact.”

Dat levert een brede doelgroep op. Van starters tot ouderen en alles daartussenin. “We zijn sterk in maatwerk, dat is een belangrijk motto voor Verschoor Wonen. Je kunt in onze winkel ontzettend veel kanten op. Afmetingen en opstellingen kunnen naar eigen smaak worden aangepast, en dat geldt ook voor kleuren en materialen. Alles is te personaliseren in de stijl die jij als klant wenst.”

Maatwerk is niet het enige wat de winkel onderscheidt van concullega’s in de regio. “De manier waarop we klanten helpen en met hen meedenken, staat voorop. Ook doen we, meestal, de bezorging zelf, ik doe dat samen met mijn vader. We plaatsen de meubels, nemen de verpakking mee en plakken viltjes ter bescherming van de vloer. Voor ons is het eerste contact met de klant net zo belangrijk als het laatste contact.”

Met de tijd meegaan is wat de winkel al van meet af aan kenmerkt. “Mijn zus Jolanda besteedt veel tijd aan online marketing,” laat Johan Zuur ons weten. “Enige tijd geleden is de website bijvoorbeeld vernieuwd. Je vindt daar prachtige sfeerbeelden van de winkel en uitleg over wat je van ons aanbod kunt verwachten. De boodschap is wel dat langskomen het beste is. Zo kun je zelf ervaren welk interieur bij je past. De maatwerkopties die we in de showroom bieden, zijn online sowieso niet te ervaren.”

Omdat veel mensen bij Verschoor Wonen een compleet interieur komen uitzoeken, raadt Zuur zijn klanten aan zo veel mogelijk informatie mee te nemen. “Heb je al een vloer gekozen? Of heb je meubels die je graag wilt behouden? Neem dan een paar foto’s mee. We kunnen op basis daarvan samen kiezen hoe we je inrichting verder vormgeven. Ook kunnen we je huidige interieur vergelijken met de kleurstalen die we hier hebben liggen.”

Een gouden tip die Zuur aan zijn klanten wil meegeven, is om de basis van de inrichting rustig te houden. “Kleur aanbrengen, kun je het beste doen met kleinere items, zoals een vloerkleed, fauteuil of decoratiekussens. Door je meubels rustig te houden, kun je met een paar kleine aanpassingen een optisch nieuw interieur realiseren.” Ook raadt hij aan om te werken met relatief grotere meubels in de ruimte, in plaats van veel kleine dingen. Dat laatste zorgt voor een te druk interieur. Een rustige, warme en sfeervolle vormt de sterkste basis. “Werk liever niet te veel met kleine meubelstukken. Je woning wordt dan erg druk, dat komt rommelig over. Een rustige basis is de essentie.”

Johan Zuur en zijn zus Jolanda hopen op termijn het stokje over te nemen van hun ouders. Zuur kijkt uit naar de toekomst. “We blijven vernieuwen, maar we zijn wel trouw aan onze identiteit. Dat is wat ons familiebedrijf succesvol maakt.”

Ben je op zoek naar een stijlvol interieur in landelijke stijl? Dan vind je in de twee verdiepingen tellende showroom van Verschoor Wonen altijd een keuze die bij je past. Je kunt de winkel bezoeken aan Leeghwaterstraat 109 op de woonboulevard in Sliedrecht. Het team van Verschoor Wonen kijkt uit naar je komst. De koffie staat klaar!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.