Hartog Wonen en Slapen Woonboulevard Sliedrecht in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Welkom bij Hartog Wonen, voor wonen én slapen!


Al bijna 65 jaar lang levert Hartog Wonen kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid op woon- én slaapgebied. Woonwinkel Hartog Wonen in Sliedrecht, maar ook die in Utrecht, staat bekend als een gerenommeerd bedrijf en is toonaangevend in de regio. Hartog Wonen biedt dan ook deskundig interieuradvies, uitstekende service met het comfort van de CBW-garantie, en vakkundige bezorging en montage.

Bij Hartog Wonen slaag je altijd door de brede collectie meubelen voor zowel liefhebbers van klassiek wooncomfort als voor zij die hun interieur liever modern inrichten. In onze WONEN collectie met merken als IN.HOUSE, Henders & Hazel en XOOON, bieden wij een grote diversiteit aan tafels, kasten en zitmeubelen. Het grootste deel van onze collectie hoekbanken, losse banken, fauteuils en eetkamerstoelen is leverbaar in vele stoffen en leersoorten.

Hartog Wonen is ook het juiste adres voor jouw slaapkamer. Sterke merken als Auping, Bedding Concepts en Comfort Suite staan garant voor een goede nachtrust. In onze woonwinkel presenteren wij naast een uitgebreide collectie boxsprings, ledikanten en bijpassende linnenkasten, ook een slaapstudio met bedbodems, matrassen en hoofdkussens, om uw nachtrust geheel op maat samen te stellen.

Ons deskundige verkoopteam heet je van harte welkom. En neem vooral de tijd om alles goed te bekijken, je parkeert bij ons immers gratis.


Alvast een kijkje nemen in onze folders? Klik dan hier.