Montera Meubelen Woonboulevard Sliedrecht in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Montera Meubelen

Maak kennis met een vriendelijke, inspirerende eigentijdse en trendy winkel Montera meubelen op de Leeghwaterstraat 107 in Sliedrecht.

Slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl met een deskundig advies in de meest actuele modellen, stoffen en kleuren...

De collectie in onze lifestylewinkel is geïnspireerd door de natuur, overzeese werelddelen en de laatste modetrends. Wij hebben een uitgebalanceerd assortiment meubelen en woonaccessoires samengesteld met als doel jouw leven te verrijken en je woning te verfraaien. Voor jouw smaak en budget is er volop te kiezen. Er staan in onze winkel en ook op de webshop altijd zeer aantrekkelijke "big sale" aanbiedingen. Montera meubelen op de meubelboulevard in Sliedrecht is verrassend divers en duidelijk anders dan andere winkels. Al meer dan 30 jaar werken wij aan een collectie, die een voorbeeld en inspiratie is voor velen. Door verschillende stijlen onder de aandacht te brengen is het onze bedoeling om jou te voorzien van talloze, toepasbare ideeën waarmee jij je eigen woning kunt inrichten.

Al je zintuigen zullen geprikkeld worden bij een bezoek aan deze “anders dan anders” winkel in Sliedrecht. Pas dan zal je de werkelijke sfeer van Montera meubelen kunnen proeven en beleven.

Vragen: 0184-422568