Rietveld Licht bij Woonboulevard Sliedrecht - de grootste lampenwinkel ter wereld!

Voor verlichting slaag je bij Rietveld Licht!

Ben je op zoek naar verlichting? Dan is de kans groot dat je slaagt bij Rietveld Licht. Met ruim 66 jaar ervaring en een zeer ruim assortiment is Rietveld Licht de grootste lampenwinkel ter wereld.

De perfecte lamp vind je bij Rietveld Licht

Rietveld is specialist in verlichtingsarmaturen en lampen. Ze zijn altijd op zoek naar ‘de perfecte lamp’. Tijdens de zoektocht naar de ideale verlichting wordt er extreem goed nagedacht over trends, design en techniek, tot in de kleinste details. Daarnaast staat altijd de behoefte van de klant centraal. Bij Rietveld Licht geloven ze dat ieder interieur het verdient om in de spotlight te staan.

Rietveld heeft een eigentijds assortiment van makkelijk inpasbare armaturen met bijpassende lichtbronnen, voor elk wat wils. De showroom heeft een huiselijke sfeer, waardoor je meteen geïnspireerd raakt en ziet wat de lamp voor jouw interieur kan betekenen.

De collectie van Rietveld Licht bestaat voor het merendeel uit eigen lampen. Zo is je vondst bij Rietveld vaak uniek en alleen daar verkrijgbaar.

Advies over de ideale verlichting

Over het algemeen kan verlichting de sfeer in huis maken of breken. Een ongezellige lichtkleur of een onhandige plaatsing van een lamp kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld jouw woonkamer niet optimaal uit de verf komt. Zonde! Daar willen de specialisten van Rietveld Licht je graag bij helpen.

De adviseurs kijken daarbij altijd naar jouw wens. Ga je voor de nieuwste woontrends, houd je juist van een klassiek interieur of heb je een heel uitgesproken eigen stijl? Wil je sfeer- of functioneel licht? Ga je voor koel of warm licht? Ben opzoek naar een plafondlamp, een hanglamp of een wandlamp? In de winkel vind je een ruim, divers aanbod. De verlichting is verweven in mooie sfeerkamers, zo kun je precies zien wat bij jouw stijl past. Bij Rietveld Licht vind je jouw ideale lamp!