Verschoor Wonen woonboulevard Sliedrecht, regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld

Verschoor Wonen is een gezellige landelijke woonzaak aan de Woonboulevard Sliedrecht. Een woonzaak waarbij we de verwachtingen van klanten overtreffen. Hier kunt u kwaliteit meubels laten maken volgens uw unieke wensen voor een eerlijke prijs of u kiest natuurlijk een meubelstuk uit de bestaande collectie!

Hier staat de gehele week een styliste voor u klaar die geheel vrijblijvend met u me edenkt over uw interieur ideeën/ wensen. Zo kunnen we met elkaar kleine aanpassingen in uw interieur verwezenlijken of juist een complete metamorfose realiseren.

Ook als u op zoek bent naar woonaccessoires bent u bij ons aan het goede adres. Kom gerust eens langs en neem een kijkje! Gezellig, sfeervol en inspirerend!

Maatwerk

Voor elke ruimte een uniek meubel op maat; Vaak denkt u vast te zitten aan standaard meubelprogramma’s waar aanpassingen niet mogelijk of beperkt zijn en dat maatwerk veel meer kosten met zich mee brengt. Niets is minder waar!

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van verschillende soorten meubelen in verschillende stijlen. Zolang iets technisch uitvoerbaar is, kunnen wij al uw wensen verwerken in uw eigen unieke meubel. De prijs/ kwaliteit verhouding is uitstekend!

U kunt uw eigen tv- meubel, salontafel, eettafel enz. op maat ontwerpen en bij Verschoor Wonen vrijblijvend een prijsopgave laten maken. In de showroom hebben wij een tal van voorbeelden staan die u wellicht inspireren bij uw ontwerp. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met het ontwerpen van uw meubel!