20/8/2019

Dit zijn de 5 slaapkamertrends van dit moment

Gemiddeld breng je zo’n zes uur per dag door in je slaapkamer. Om te slapen natuurlijk, maar je slaapkamer kan ook meer zijn dan een plek waar je alleen slaapt. Een rustplek waar je lekker kunt ontspannen bijvoorbeeld. We vertellen je graag wat de trends op slaapkamergebied zijn op dit moment.

Slaapkamertrend 1: Hotel Chic

Slapen als in een hotel met een uitnodigend bed met knisperende lakens. Een kamer met een walk-in closet en misschien zelfs wel een bad. Een slaapkamer is niet alleen om te slapen, maar ook een plek om te ontspannen, luieren en badderen.

beeld: Jysk

Slaapkamertrend 2: Laag over laag

Veel kussens, een hoeslaken dat gezien mag worden, een mooi dekbedovertrek en daarover ook nog eens een fijn plaid. Hoe meer laagjes, hoe beter. Dat staat niet alleen mooi maar ziet er ook luxe en chic uit!

beeld: Jysk

Slaapkamertrend 3: Onder een hemeltje

Het hemelbed is helemaal terug van weggeweest: dat kan in de vorm van een klamboe of een bedhemel. Niet alleen mooi en dromerig, maar ook fijn tegen de muggen.

beeld: Loods5

Slaapkamertrend 4: Ton sur ton

Deze trend houdt in dat je kiest voor één kleur voor je slaapkamer, maar wel in verschillende tinten van die kleur. Hiermee wordt contrast gecreëerd door middel van gebruik van materialen en combineren van donkere en lichte kleuren. Mooi voor de slaapkamer zijn aardetinten, vergrijsd groen, wit en nude – een zachtroze kleur.

beeld: Loods5


Slaapkamertrend 5: Vloerbedekking

Hoe fijn is het om uit je bed te stappen op een zachte ondergrond. Tapijt of een vloerkleed is daarvoor heel geschikt. Het leuke is dat je hierdoor ook kunt kiezen voor een kleurtje op je vloer.

Wil je meer inspiratie opdoen om jouw slaapkamer in te richten volgens de laatste trends en er meer dan alleen een slaapkamer van te maken? Kom eens langs bij Woonboulevard Sliedrecht. In onze woon- en slaapwinkels vind je de mooiste bedden, boxsprings, beddengoed en fijne accessoires om jouw slaapkamer een fijne sfeer te geven. Tot snel!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.