25/11/2019

Ga jij in 2020 voor een nieuwe badkamer?

De badkamer is al lang niet meer saai. We kiezen steeds vaker voor een persoonlijke badkamer waarin ontspanning en wellness voorop staat. Bijzondere tegels, opvallend sanitair en mooi afgewerkte accessoires onderstrepen jouw persoonlijke stijl. Het is niet voor niets dat in 2019 onze blogs over badkamers het meeste werden gelezen. We zetten de drie populairste nog eens op een rij. Laat je (opnieuw) inspireren!

#1 Een geheel nieuwe badkamer

Ben je van plan om in 2020 de badkamer een nieuwe look te geven? Lees dan deze blog over het kiezen van een nieuw badkamer interieur. Er valt namelijk heel wat te kiezen. Ga je voor tegels of (beton)stuc, wil je een ligbad of inloopdouche en wat voor badkamermeubel kies je?

#2 Ga voor landelijk

Deze blog uit 2018 bleek ook in 2019 erg populair. Een landelijke badkamer biedt dan ook enorm veel mogelijkheden. In de landelijke stijl kun je moeiteloos natuurlijke materialen en klassieke elementen combineren, van robuust tot vintage. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

#3 Zo oogt je badkamer groter

Een relaxte wellnessruimte is niet alleen bestemd voor een grote badkamer, maar creëer je net zo goed in een kleine badkamer. Met deze 5 tips laat je je kleine badkamer groter lijken zodat ook jij na een lange werkdag lekker kunt relaxen.

We verwelkomen je graag bij de badkamerwinkels op Woonboulevard Sliedrecht. Bezoek ook onze woonwinkels voor stijlvolle accessoires!

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.