6/5/2021

Haal het voorjaar in huis!

De zon laat zich steeds vaker en langer zien. Dat doet ons goed! Na het vele binnenzitten gaan we weer vaker naar buiten en gelukkig kan er steeds meer. Ook de winkels van Woonboulevard Sliedrecht zijn weer open! Je hoeft geen afspraak meer te maken en je kunt op ieder moment gezellig binnenwandelen. Bij de ruim 40 winkels staan specialisten voor je klaar. Zij helpen je graag bij het in huis halen van het voorjaar. Ook de showrooms zijn weer up-to-date met frisse inspiratie.

Tijd om het voorjaar in huis te halen! In deze blog lees je 4 tips hoe je dat het beste kunt doen.

Kwantum

1. Doe inspiratie op, maak foto’s en creëer jouw eigen moodboard

We kunnen ons voorstellen dat je een tijdje niet in woonwinkels bent geweest. Des te leuker om te beginnen met het opdoen van inspiratie, want er is veel nieuws! Kom gezellig een dag winkelen bij de winkels van Woonboulevard Sliedrecht. (Tip: veruit de meeste winkels zijn open op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag!) Gun jezelf de tijd om je te laten inspireren door de nieuwe collecties en vele showrooms. Loop binnen bij je favoriete winkels en kijk rustig rond. Maak een foto van ieder item en ieder hoekje van een showroom waar jij blij van wordt. Aan het einde van je shopdag heb je zo een mooie selectie van jouw persoonlijke smaak: een moodboard! Dit is een goed uitgangspunt voor een fris voorjaarsinterieur.

Korver Living

2. De basis: een muur verven in een fris voorjaarskleurtje

Een muur in een (nieuwe) kleur verven geeft het gevoel van een fris, nieuw begin. En dat is wat we willen dit voorjaar! Pak je foto’s (moodboard) erbij en probeer te ontdekken welke kleuren jouw voorkeur hebben. Zijn de neutrale, aardse kleuren veel aanwezig of is het moodboard juist gevuld met uitgesproken tinten? Een combinatie is natuurlijk ook goed! Zie je een enorme verfklus niet zitten? Een enkele muur verven of behangen doet ook al wonderen.

Vind je het lastig om een favoriete kleur(palet) terug te vinden in jouw moodboard? Vraag gerust de stylisten van onze winkels welke kleur zij adviseren.

Leen Bakker

3. Laat je adviseren door onze ervaren stylisten

In het voorjaar krijgen bomen een nieuw jasje en fladderen vlindertjes weer vrolijk rond. Of de veranderingen nou groot of klein zijn, je merk dat het lente is! Aan jou de keus hoe groot je het voorjaar in huis haalt. Ga je voor nieuwe meubels of kies je voor het opfrissen van de details? Neem je moodboard mee naar jouw favoriete winkels op Woonboulevard Sliedrecht. Laat onze stylisten zien wat jouw persoonlijke smaak is en zij weten precies van welke items jij voorjaarskriebels krijgt!

Tip: maak enkele foto’s van jouw huidige interieur. Zo kunnen de stylisten het advies laten aansluiten op jouw woning.

Kwantum

4. Bloemen en groen zorgen voor het echte voorjaarsgevoel!

Naast dat de zon vaker en langer schijnt, zijn meer groen en bloemen ook een verandering in het voorjaar. Leer van de natuur en haal het voorjaar in huis met nieuwe planten en mooie (droog)bloemen. Dat kan tevens in bloemenprints op kussens, gordijnen of een behang.

Wanneer je al jouw nieuwe items in huis hebt, kan het genieten beginnen. Fijn voorjaar!

Loods 5

Bekijk alle winkels van Woonboulevard Sliedrecht in ons winkeloverzicht. De woonboulevard heeft een ruime keus aan winkels voor wonen, slapen, badkamer, keuken, tuin en vrije tijd. De stylisten en verkopers van de ruim 40 winkels kunnen niet wachten om je te helpen het voorjaar in huis te halen. Zien we je snel?

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.