8/7/2021

Haal vrolijke zomerkleuren in huis!

De zomer is de tijd van vrolijke kleuren, exotisch fruit en zoete inval. Door knallende kleuren in huis te halen ben je instant vrolijk, ook als de zon niet schijnt! Zo combineer je deze zomertrend.

Wie van fruit houdt, is vast niet bang voor een paar frisse kleuren. Geïnspireerd door bijzondere fruitsoorten met een gekke vorm en heerlijke geur maakten de stylisten van Loods 5 een unieke wandschildering. Leuk om zelf met kwasten en verschillende kleuren verf aan de slag te gaan!

Beeld: Loods 5

Combineer kleurrijke vazen en kussens van verschillende groottes en materialen voor een speels effect. Met een bos kleurrijke wildbloemen word je bij iedere aanblik vrolijk!

Kleur zoals je wil

Natuurlijk geef je aan deze stijl gemakkelijk je eigen draai. Kies bijvoorbeeld alleen voor een vrolijke print, of style je buitentafel met servies en glaswerk in felle kleuren. Zo haal je zomerkleuren zelfs in huis als je een minimalistische stijl hebt. Je kunt het dus zo kleurrijk maken als je zelf wilt. Mix kleuren en prints op de wand, in meubels en accessoires of ga voor een eyecatcher. Een gele lambrisering zoals in deze woonkamer met een mix van verschillende kleuren eetstoelen rond je eettafel bijvoorbeeld.


Beeld: Trendhopper

Beach meets boho

Bij de zomer denk je natuurlijk aan het strand. Zit een strandvakantie er dit jaar niet in, haal de sfeer dan in huis! Ga met een echte boho strandlook voor een iets neutralere inrichting van je huis of tuin. Gebruik naast groen, blauw en geel ook neutraal wit en houtkleuren. Combineer moderne kunst, zomers gekleurd glaswerk en rotan met vrolijke vintage flessen.


Beeld: Leen Bakker

Je haalt deze trend naar binnen door het gebruik van rieten manden, pluimen en veel frisse kleuren zoals geel- en oker tinten gecombineerd met naturel, bruin en wit. Etnische prints geven een interieur een wat gedurfdere look. Zolang het maar het heerlijke warme en vooral vrolijke zomerse gevoel geeft.


Beeld: Pronto

Zin in een zomerse kleurspektakel in huis deze zomer? Kom shoppen bij de diverse woonwinkels op Woonboulevard Sliedrecht. Hier vind je alle accessoires en meubels die je nodig hebt voor een vrolijk, fris huis deze zomer! En wil je meer zomerse inspiratie opdoen? Lees dan ook ons inspiratieagazine.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.