23/12/2020

Inspiratie: dit zijn de meest gelezen blogs in 2020

Het was een jaar van binnen blijven, van thuis werken en leven. Dit was voor veel mensen reden om Woonboulevard Sliedrecht te bezoeken. Een frisse wind door het huis, nieuwe kleuren of zelfs een verbouwing. We kijken daarom met extra belangstelling naar de meest gelezen blogs van 2020. Voor welke ruimte deed jij inspiratie op dit jaar?

Top 3: een nieuwe badkamer

Dit jaar gingen we en masse op zoek naar badkamerinspiratie voor 2020. Een compleet nieuwe badkamer, of een upgrade middels nieuwe tegels of sanitair. Een (kleine) badkamerrenovatie doet veel voor de sfeer in de ruimte, zeker omdat we er veel tijd doorbrengen. Wil je de blogs nog eens lezen of ben je zelf op zoek naar inspiratie? Lees deze badkamer blogs dan opnieuw:

Badkamertrends voor 2020

Inspiratie: een landelijke badkamer

Tips voor het inrichten van een kleine badkamer

Toe aan een badkamer make-over? Kijk bij de sanitairwinkels op Woonboulevard Sliedrecht. Bezoek ook de websites van de woonwinkels voor stijlvolle accessoires!

Een balkon: veel met weinig ruimte

Vooral voor mensen met een balkon was het dit jaar extra belangrijk om deze gezellig te maken. Een fijne plek om je thuis te vertoeven met het warme weer of ingepakt op frissere dagen. De blog over balkoninspiratie voor kleine balkons werd veel gelezen. Zo lees je in deze blog hoe je meer privacy aanbrengt, wat het effect is van een vloerkleed en wat de handigste meubels zijn. Lees hier de blog over balkoninspiratie.

Voor al jouw balkonmeubels kun je terecht bij de winkels van Woonboulevard Sliedrecht. Ook online. Bezoek de webshops van Tuinmeubelshop, Kwantum, Jysk, Leen Bakker of Loods5 en voor een ruim assortiment om van jouw balkon een sfeervolle, fijne plek te maken.

Geef je keuken een mini-make-over

En nu we toch mini renovaties uitvoeren: vergeet de keuken niet. Is je keuken al wat ouder, maar zijn de keukenelementen nog in goede staat? Of heb je gewoon behoefte aan wat vernieuwing zodat je keuken weer uitnodigend wordt? Dan kan een kleine renovatie of een eenvoudige make-over de oplossing zijn, zo dachten ook veel lezers van deze blog. Het hoeft in ieder geval geen vermogen te kosten om je keuken wat op te fleuren. In deze veelgelezen blog vertellen waar je allemaal aan kunt denken bij een mini make-over van je keuken.

De winkels op Woonboulevard Sliedrecht zijn tot 19 januari 2021 gesloten. Heb je vragen aan één van de winkels, bijvoorbeeld over jouw bestelling, bezorgmogelijkheden of wil je advies aan huis? Bezoek de winkelpagina en neem via mail of telefonisch contact op. Ook kun je bij veel winkels online bestellen. Bekijk de winkelpagina’s voor meer informatie.

Updates

Krijg de beste acties van de woonboulevard in je mailbox

Meld je hier aan
Vul hier je e-mail in:*
Bij het klikken op aanmelden ga je akkoord met onze privacyverklaring en voorwaarden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.